Sct. Hans Kirke danner ramme om koncert tirsdag 4. juni

HJØRRING: Tirsdag 4. juni er der koncert i Sct. Hans kirke klokken 19.30. Koncerten er blevet til i et samarbejde mellem organist og komponist Natalia Jespersen og kirkesanger i Sct. Hans kirke Lene Lund.

Lene Lund er et kendt ansigt både i Olai kirke og i Sct. Hans kirke, hvor hun også leder babysalmesang og musikalsk legestue. Natalia Jespersen er derimod et nyt ansigt i kirken. Hun er født i Sct. Petersburg i Rusland og er organist i Haderup kirke i Midtjylland hvor hun har arbejdet siden 2006. Hun er uddannet både i Sct. Petersburg og ved Vestervig kirkemusikskole

Koncerten består dels af nye melodier til kendte salmer, b.la. ”Op al den ting, som Gud har gjort” og ”Se, nu stiger solen af havets skød”.

Dels nykomponerede melodier til Iben Krogsdals digtsamling ”Tre”- en digtsamling kendetegnet ved at alle salmerne består af 3 vers og er præget af en mørk, dyster sindsstemning.

Som modsætning hertil står en afdeling af med nykomponerede melodier til Poul Jansens digte. Hans digte er mere lyse med naturen og kærligheden som tema. Poul Jansen er ansat i Bistrupkirken i Hjørring og er kendt for sine ugentlige digte i Vendelboposten.

Al musikken vil være komponeret af Natalia Jespersen.

Efter koncerten vil Sct. Hans menighedsråd være vært ved en kop kaffe i kirken.

Fri entré

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...