Forestillingen Kurt og Kirsten vises på Vendelbohus lørdag 13. april

HJØRRING: Hjørring Teater præsenterer lørdag 13. april forestillingen ”Kurt og Kirsten” med Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed

Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres - og så skal de have taget et skilsmissebillede.

Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv? Er der noget der hedder lykkelige skilsmisser? - og kan man blive skilt for at genoplive ægteskabet?

Forestillingen “Kurt og Kirsten” har både tragedie og absurd komedie i sig - og handler om kærlighed på godt og på ondt - og om at opdage hinanden på ny.

Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed spillede sammen første gang i efteråret 1981 i “Roserne Bryder Ud” (Anne Linnets første musical) som prinsessen og prins, der ikke måtte få hinanden. Men som i alle rigtige eventyr gik de så grueligt meget igennem og fik hinanden til slut.

Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed har spillet sammen mange gange siden, og nu mødes de atter 37 år senere i et lidt slidt ægteskab.

Iscenesættelse: Jan Hertz. Dramatiker: Kristina Lugn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...