Den sidste fredag i august, er der Open by Night i Mosbjerg på Dagli´Brugsens parkeringsplads. Succeserne fra de tidligere år skal gentages.

Skolen starter op med et fantastisk cykelløb. Skoleklasserne har haft travlt med at skaffe sponsorer. For jo flere sponsorkroner den enkelte klasse får cyklet ind, jo bedre lejrskoleophold.

Mosbjergvej fra krydset og ned til Vendsyssel Friskole vil være spærret i begge retninger fra kl. 17.15-18.45. Der vil være omkørsel ad Bjørnsbækvej. Tolne Mosbjerg Ungdomsforening (TMU) vil have en stor hoppeborg og de vil bage og sælge vafler. Mosbjerg og Omegns Borgerforeningen sørger for at booket musik og igen i år spiller 4Play. De spiller rock, blues og country - gamle, som nye hits. Musikken er sponseret af de lokale erhvervsdrivende. Borgerforeningen vil også i år have en stor tombola, med gevinster sponseret af lokal egnens erhvervsdrivende. På forhånd stor tak til sponsorerne.

Det er også Borgerforeningens opgave at sælge kaffe og Soft-Ice. Netop soft-ice vil passe fortrinligt til de vafler TMU sælger udenfor.

Støtteforeningen for Mosbjerg Friskole og Børnehus vil sælge lodder til fordel for skole og Børnehus. De har nogle fine gevinster, der udtrækkes senere på aftenen.

Dagli’ Brugsen Mosbjerg sørger for vi kan komme under telt, samt for borde/bænke. Maden er i år helstegt pattegris m. flødekartofler og salat. HUSK mad billetter skal være købt senest d. 14/8 i Brugsen. Det vil også være muligt at købe grillet pølser. Dertil sælges de øl, sodavand, vin.

Inde i Dagli’ Brugsen vil der være rigtig gode tilbud at hentet. Brugsuddeler Karen Pedersen vil også sørge for flere aktiviteter inde i butikken, for både børn og voksne.

Så mød op og deltag i et Open by Night, der absolut ikke kun er for byens borgere. Men et arrangement alle kan deltage i, uanset alder og hjemsted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...