Fru Hansens Plan på dagsordenen ved arrangement i februar

HJØRRING: Torsdag 14. februar arrangerer Dagli’ Brugsen Hundelev fællesspisning på skolen i Hundelev

Overskuddet vil gå til Fru Hansens Plan som er en lille privat hjælpe-organisation, som blandt andet arbejder med socialt arbejde i et stort slumkvarter, kaldet Liberian Camp, i Ghana. En del af dette projekt er, at der bliver serveret et solidt måltid mad til børnene to aftener om ugen, lige som der bliver udleveret brød om fredagen. Ugens andre dage spiser børnene hjemme.

- Men da fattigdommen er stor, er det desværre ofte for lidt og for dårlig mad ernæringsmæssigt, som børnene får. Det er derfor en stor hjælp for hele familien, at børnene får god og rigelig mad hver tirsdag og hver lørdag via Fru Hansens Plan, oplyses det.

Arbejdet med at lave maden i campen og servere den for børnene bliver udført at lokale frivillige, som kalder deres organisation ”We-Can”, og det økonomiske fundament kommer via Fru Hansens Plan. Projektet har kørt uden afbrydelser siden marts 2017.

Fællesspisningen i Hundelev bliver virkelig fællesspisning i ordets bredeste forstand, for via internettet vil der være online-forbindelse med direkte billeder til børnene, som også sidder og spiser på samme tidspunkt i Liberian Camp.

”We-Can”- folkene har gjort sig stor umage, så spisesalen (en kirkebygning man låner til formålet) er blevet frisket op med ny maling, og børnene i campen har også indstuderet nogle dansenumre, som forhåbentlig vil vække glæde på storskærmen i Hundelev.

Inden maden bliver serveret, vil Lisbet Hansen (alias Fru Hansen) fortælle kort om arbejdet i slumkvarteret.

Efter maden serveres der kaffe, og øl, sodavand og vin kan også købes til maden.

Man kan købe billetter i Dagli’Brugsen Hundelev eller ved henvendelse til Lisbet Hansen i Teatercafeen Hos Uffe på Vendsyssel Teater. Arrangementet begynder kl. 18.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...