Den populære nordjyde gæstede Arnold Busck i Metropol ShoppingCenter i Hjørring - og spredte godt humør

HJØRRING: Ole Henriksen besøgte lørdag eftermiddag Metropol Shoppingcenter i Hjørring, hvor han gavmildt delte ud af krammere, kindkys og autografer i sin nye bog ”Det skal føles godt”.

Butikschef Anders Kristensen fra Arnold Busck Boghandel var vært for den kendte nordjyde. Og han glæder sig over gæstens smittende humør og engagement.

- Ole Henriksen giver og giver - han er et meget positivt menneske, og det er en fornøjelse at have ham på besøg, tilføjer Anders, der også reddede sig op til flere krammere.

- Han tog sig god tid til at snakke med alle kunderne, og de fik både krammere, kindkys og selfies.

Der var kø til både krammere og humørboost i de to timer, den kendte gæst var på besøg.

- Efter Oles eget udsagn, var Hjørring det mest besøgte arrangement på hans turné, og han vil heldigvis rigtig gerne besøge Hjørring, siger Anders Kristensen, der tog billeder af kunderne i selskab med hr. Henriksen.

Ole Henriksen har været på besøg i Hjørring én gang tidligere i forbindelse med eb bogudgivelse - en bog om at lave hudcreme.

Ole Henriksens nye bog er ikke bare en selvbiografi, men også en inspirationsbog, der analytisk, varmt og menneskeligt beskriver, hvordan man graver dybt i sig selv for at finde motivationen og styrken til ikke blot at overleve, når verden går en i mod, men også til at bryde ud ad onde cirkler, turde sætte sig større mål og arbejde sig frem mod dem.

For eksempel afslører han, hvordan han trin for trin kommer videre, når han begår fejl (for det gør alle). Hvordan man holder hovedet koldt, når man er bange. Hvordan man opbygger en solid tro på sig selv og bevarer den, når man bliver mødt af andres tvivl. Hvordan man sørger for at holde fast i sit autentiske jeg og sine egne værdier i modgang, så man kan se sig selv i øjnene. Og vigtigheden af at passe på sin krop og sin hjerne hver eneste dag, så man har overskud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...