Maria Ellesøe Dalsgaard får med Café Nature sin drøm opfyldt

HJØRRING: Maria Ellesøe Dalsgaard åbner Café Nature i Metropol ShoppingCenter 1. august og i åbningsugen vil der være lækre fristelser til sultne og lækkersultne maver.
Tirsdag 31. juli er der reception mellem 15 og 17, hvor man har mulighed for at smage et udpluk af caféens fristelser, og samme dag mellem 10 og 11.30 har caféens børneklub inviteret byens dagplejere og deres børn på lidt lækkert at spise og drikke.
Byens nye spisested ligger i det lokale, hvor Nadias Sandwich havde base tidligere.
- Vi har fokus på maden, men man kan selvfølgelig også købe kaffe og forfriskninger hos os, fortæller Maria Ellesøe Dalsgaard.
Det nye spisested har 28 siddepladser.
- Vi vil blandt andet servere tapas, stjerneskud, sandwich og dagens ret: Herregårdsbøf og flæskesteg - altså god gammeldags mad med et tvist.
Foruden serveringen på stedet er der også mulighed for take away.
- Man kan bestille og betale på vores take away-side.
Maria Ellesøe Dalsgaard og en kok bemander café og køkken i begyndelsen.
- Vi skal formentlig have flere ansat, men nu skal vi lige fornemme behovet.
Maria er 33 år, og hun er uddannet tjener i 2006 fra Skaga Hotel i Hirtshals, hvor hun bor. Efter endt uddannelse tog hun en HF-eksamen og gik i gang med læreruddannelsen, og hun afsluttede to fag i år.
- Jeg har altid haft en drøm om at få mit eget spisested. Jeg har undersøgt flere muligheder. Men nu har jeg fundet det rette koncept og det rigtige lokale i Metropol, hvor der jo er mennesker hele tiden.
På Café Nature er der fokus på bæredygtighed.
- Men vi er ikke fanatiske. Vi bruger så vidt muligt miljøvenligt emballage, og vi er ved at få mange lokale leverandører af vores råvarer. På den måde sparer man transport.
Hele caféen er desuden bygget op i genbrugsmaterialer med kabeltromler som borde og genbrugte stålbordplader til disken.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...