Planerne for foråret er på plads hos bibliotekerne

HJØRRING: Hjørring Bibliotekerne har sendt følgende omkring forårsprogrammet:

Det er med stor glæde og forventninger til 2020, at vi hos Hjørring Bibliotekerne sender vores program for Foråret 2020 ud. Det bliver nemlig et spændende forår med store personligheder, skarpe emner, tankevækkende foredrag og udstillinger – og selvfølgelig plads til sjov og ballade.

Allerede i januar stiller vi linsen skarp, og har fokus på fotografiet. Det gør vi blandt andet sammen med den kendte fotograf Jan Grarup, der gæster os i februar måned. I den forbindelse er vi meget stolte over, at vi har fået lov at udstille et udvalg af hans fantastiske fotografier. Foredraget med Jan Grarup finder sted onsdag den 26. februar på Hjørring Bibliotek. Udstillingen af de originale værker kan ses indtil den 26. februar på Hjørring Bibliotek.

Under overskriften ”Hvordan passer vi på kloden” kan du i januar og februar opleve en fotoudstilling fra Børnehuset Myreturen, der tænker natur, klima og bæredygtighed ind i hverdagen. Se udstillingen den 3. januar til den 28. februar.

Vi starter foredragsrækken stærkt ud med Pernille og Christina Rosendahl, der i et åbenhjertigt foredrag fortæller om at vokse op i en dysfunktionel familie. Mød dem på Hjørring Bibliotek tirsdag den 4. februar.

Hjørring Bibliotekerne vil vanen tro bruge det spirende forår på forskellige perspektiver, foredrag og udstillinger, og i år er der fokus på naturen. På mange måder bliver 2020 naturens år – og derfor står vi naturligvis også sammen med DR og landets øvrige biblioteker, når temaet NATURENS ÅR vokser frem i udstillinger og på DRs sendeflade.

I marts tager vi alle med på eventyr, når vi en hel måned vil lade os rive med ind i magiske universer, fantasifulde fortællinger, vi pynter op og klæder os ud. Vi inviterer kommunens børnehavebørn med, og håber at alle andre aldre også vil slippe fantasien løs i marts.

Foråret byder på store personligheder og kendte gæster. Oplev Morten Albæk med sit inspirerende foredrag Ét liv, én tid, ét menneske mandag den 2. marts.

Vi får også besøg af skuespiller, formidler og lydbogsindlæser Lars Bom i marts, hvor han giver en guidet tour bag mikrofonen. Mød Lars Bom tirsdag den 17. marts.

Senere i marts er det den digitaliserede verden, der står for skud, når Imran Rashid siger Sluk! Imran Rashid trækker på sin baggrund som speciallæge i almen medicin, når han kaster lys over konsekvenserne af den digitale udvikling, som vi alle er en del af. Hør mere tirsdag den 24. marts.

Foråret 2020 markerer både 80 året for Danmarks besættelse og 75 året for befrielsen. Fra midten af april til midt i maj vil Hjørring Bibliotekerne afholde en række arrangementer og flere i samarbejde mellem forskellige kulturinstitutioner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...