Første hold er fuldtegnet - Bettina Skov Strue overvejer at oprette endnu en mødregruppe

HJØRRING: Bettina Skov Strue fra Centrum Fitness har succes med et nyt tiltag: Hun har oprettet en mødregruppe i træningscenteret, og da holdet blev udbudt i november blev det lynhurtigt fuldtegnet.

Holdet begynder i uge 2, og Bettina er parat til at åbne endnu en mødregruppe i fitnesscenteret, hvis der er interesse for det.

- Sundhedsstyrelsen har været ude at sige: ”Undersøgelser har vist, at fysisk aktivitet efter graviditeten fremmer både den fysiske og psykiske sundhed hos mor og barn”. Det vil jeg selvfølgelig gerne støtte op om, siger Bettina Skov Strue.

- Jeg har været i fitness-branchen snart 16 år og har mærket på egen krop, hvad både graviditet og motion efter fødslen har af positiv indvirkning på både krop og sind.

- Jeg husker en episode for ni år siden, hvor jeg mødte op til fitness på terminsdagen med en kæmpe mave. Der var mange, der kiggede skævt og kom med kommentarer som: ” Burde du ikke være hjemme i din seng”. Men nej, jeg vidste og kunne mærke, hvilken energi og overskud fitness gav mig. Og jeg ville være klar til kampen - fødslen. Desuden vidste jeg, at motion ville blive en naturligdel af min barsel efterfølgende med baby.

- Min gode form kom mig til gode under fødslen, og bagefter var jeg hurtig på benene igen. De få ekstra kilo, der var kommet til, forsvandt hurtigt.

- Jeg vil gerne hjælpe og støtte nybagte mødre med at komme godt fra start efter fødslen. Det handler om at gå stille frem og hele tiden mærke efter, hvad kroppen vil være med til, og tage det i det tempo, der passer den enkelte, forklarer Bettina Skov Strue.

- Der kan være komplikationer, som der selvfølgelig bliver taget hensyn til.

- Efter otte-ugers tjekket ved lægen, vil jeg som mor til to og med mange års erfaring indefor fitnessbranchen, anbefale alle som er på barsel at sætte tid af til at genvinde en stærk og sund krop. Det er det bedste udgangspunkt for både dig og dit barn. De næste 18 år skal du være den bedste og stærkeste udgave af dig selv.

- Bonus ved at deltage på et barselshold er, at mor og baby er sammen. Der vil være fysisk aktivitet både for mor men også lidt for baby. Der må ammes, skiftes ble, og hvad de små nu ellers skal have hjælp til.

Det første hold starter i uge 2, og deltagerne træner en gang om ugen i 12 uger.

- Der er kun plads til otte så vi kan få en lille intim gruppe.

Opfordringen fra Bettina lyder:

- Hold dig stærk, sund og positiv sammen med dit barn. Det må være en gevinst alle vil nyde godt af.

Læs mere på: www.frustrue.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...