Sanne Godtliebsen fra House og Finn Hansen fra Jeff har samlet kræfterne i et helt nyt butikskoncept

HJØRRING: Hjørrings nye livsstilshus House & Jeff åbner dørene 26. september.

Bag facaden i Strømgade 2 venter der 500 kvadratmeter med modelækkerier til både kvinder og mænd. Og Hjørring kan med åbningen byde velkommen til et helt nyt butikskoncept - nemlig et livsstilshus indrettet med loungeområde, hvor kunderne kan tage en slapper og en kop kaffe eller et glas vin.

55 års erfaring samlet

Bag det nye koncept står to erfarne og nytænkende forretningsdrivende i Hjørring: Sanne Godtliebsen, der har drevet House i 18 år og Finn Hansen, der har drevet Jeff i 37 år.

- Vi vil skabe oplevelser og rum, og vi vil gerne gå en ekstra mil for vores kunder, fortæller Sanne Godtliebsen, der er indehaver af Hjørrings nye livsstilsbutik.

Huset frister med modetøj til mænd og kvinder - hertil kommer et nyt showroom med briller og solbriller fra Byens Optik, samt interiør og hudplejeprodukter. Indehaver af Byens Optik, Gitte Stiller, vil fortsat drive Byens Optik længere oppe i Strømgade, men opnår med sin medvirken i det nye modehus endnu et synligt udstillingsvindue.

En ny dør er åbnet

Sanne Godtliebsen og Finn Hansen har siden påske kørt tæt parløb om at bygge livsstilshuset op.

På det tidspunkt havde Finn besluttet sig for at lukke Jeff, mens Sanne gik med tanken om at skabe et helt nyt livsstilshus.

Under et musikarrangement på Springvandspladsen før påske, præsenterede Sanne ideen for Finn.

- Jeg havde gået med tanke om at skabe et livsstilshus to gange tidligere - tredje gang er lykkens gang, smiler Sanne Godtliebsen.

Finn var med på at skabe et helt nyt butikskoncept i Hjørring.

- Jeg blev inviteret med - det var en stor gave til mig. For mig er det fantastisk. Min butik Jeff får lov at leve videre i andre og større omgivelser, der er mere fremtidssikret.

Da Sanne breakede sin ide og opfordrede Jeff til at gå ind i det nye livsstilshus, havde han truffet beslutning om at lukke Jeff.

- Man er nødt til at lukke en dør for at åbne en ny. Jeg var kørt lidt træt - jeg gik for meget alene og syntes, der skulle ske noget nyt. Og pludselig blev den nye dør åbnet til House & Jeff, siger Finn Hansen.

Win win

Sanne og Finn har samarbejdet om forskellige projekter tidligere, og de kan efter mange måneders intenst arbejde, konstatere, at de er gode til at løfte sammen, og i øvrigt deler mange synspunkt i forhold til at drive forretning.

- Det har været et fantastisk godt samarbejde. Vi har blandt andet købt ind sammen, og det er klart, at jeg læner mig op ad Finns store ekspertise indenfor herretøj, siger Sanne.

- Og vi har samme smag - butikstyperne passer utrolig godt sammen, siger Finn.

- Det har på alle måder været win win, er de to forretningsdrivende enige om.

- I det nye livsstilshus kan vi meget mere sammen. De nye rammer åbner for mange og helt nye muligheder. Kunderne i House & Jeff kan både købe dame- og herretøj, se på en flot brille eller solbrille og blive inspireret til hjemmet.

- Du får masser af inspiration i vores nye butik - og vi håber bestemt, at folk vil tage sig tid til at sidde i loungeområdet og nyde en kop kaffe eller et glas vin.

Inspiration og tilbud

Sanne og Finn glæder sig til Grand Opening af butikken, der finder sted 26. september - dagen inden Hjørring har Open by Night. Og kunderne kan se frem til ny inspiration og gode tilbud i forbindelse med åbningen.

- Det bliver så godt - det bliver også godt for byen. Og det bliver godt for gaden, siger Finn Hansen.

- Vi er samtidig glade for, at der åbner en Matas lige over for os. Vi håber at kunne skabe et rigtig spændende butikstorv omkring Springvandspladsen, tilføjer Sanne Godtliebsen.

Den officielle åbningsreception er 28. september 14.30 til 17.30.

Udviklingen fortsætter

Sanne og Finn har en klar rollefordeling. Sanne er butiksindehaver, mens Finn for første gang siden sin læretid bliver lønmodtager.

- Det er fantastisk for mig. Jeg har været og vil være med i en ny spændende proces, tilføjer Finn.

Og meldinger er da også klar. Sanne og Finn vil fortsætte med at udvikle livsstilshuset.

Inden næste sommer skal kunderne også have mulighed for at gå ud i ejendommens gård og hygge sig i loungemøbler, når de holder en pause under shoppingturen.

Leverandører og udlejer - Lars Bechmann fra Escot - har bakket konstruktivt op om livsstilshuset, der med flere produktgrupper kan tiltrække en stor kundekreds.

Intersport og Sport24 har tidligere haft til huse på adressen i Strømgade. I baglokalet er der plads til lager - og plads til at drive den nye webshop, som House netop har åbnet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...