HIRTSHALS: Som et led i Nordjyske Banks vækstplan i Hirtshals er Thomas Møller Petersen pr. 8. oktober tiltrådt som souschef i bankens afdeling. Thomas vil indgå i et stærkt ledelsesteam sammen med afdelingsdirektør Jens Buje.
Thomas Møller Petersen er 54 år og har været ansat i Nordjyske Bank i 34 år heraf 10 år med ledelseserfaring - senest som souschef i bankens afdeling i Brønderslev.
Thomas bor i Hjørring sammen med Birgitte, og parret har tilsammen 5 voksne børn. Fritiden bruger Thomas ofte på golfbanen eller som sportsdykker, og når vandet er godt, går mange dykkerture ud fra havnen i Hirtshals.
Det er ikke alle banker, der brænder for de nordjyske familier.
- Der er banken til forskel, fortæller Thomas, der desuden er en erfaren kunderådgiver.
- Det vil vi også gerne bevise for nye kunder. Jeg ved godt, at i en travl og stresset hverdag er det ubelejligt at skulle til møde i en fremmed bank, når man også skal hente børn, købe ind og lave mad. Derfor foreslår vi en byttehandel. Er man ikke allerede kunde i Nordjyske Bank og kommer til et uforpligtende møde i banken, så modtager man til gengæld en kasse med lækre måltider til hele familien i tre dage, slutter souschef Thomas Møller Petersen fra Nordjyske Bank.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...