Informationsmøde torsdag om kursus med fokus på ro og livsglæde i hverdagen

HJØRRING: Torsdag 9. august klokken 17 kan man deltage i et uforpligtende informationsmøde hos FysioDanmark Højvangen Fysioterapi på Åstrupvej ,hvor der er mulighed for at høre mere om et kursusforløb med fokus på mental sundhed ved Jane Meyer i Hjørring
Jane Meyer arbejder med Mindfulness Baseret Stressreduktion (MBSR) og er uddannet underviser fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet. Hun har 27 års erfaring med meditation og 25 års erfaring med undervisning.
- Der er videnskabelig dokumentation for, at mental sundhed kan trænes, i lighed med vores fysiske helbred, og at MBSR kan bruges som en teknik. MBSR-programmet henvender sig til travle eller stressede erhvervsfolk og i høj grad også til private mennesker, der har brug for ro i sindet og nye redskaber til personlig udvikling. Alle kan få de rigtige redskaber til at arbejde videre med sig selv, forklarer Jane Meyer. Via et forløb med Mindfulness Baseret Stressreduktion, baseret på anerkendt forskning, lærer den enkelte at arbejde bevidst og systematisk med sine evner til at håndtere både kortvarige og længerevarende stress.
- Du får på kursusdagene og imellem møderne også mulighed for derhjemme at træne din evne til at være fuldt ud til stede i dit liv, at være i balance og at opleve højere grad af kontrol og evne til at klare hverdagens udfordringer.
Kursusforløbet er otte uger, og man må gerne tilmelde sig informationsmødet på forhånd.
Jane Meyer har endvidere en lang række kurser og uddannelse inden for kommunikation og fysisk træning:
* Mediator/Konfliktmægler
* Integrationskonsulent
* Dybdeterapeut
* Kranio-sakral terapeut
* Fitnessinstruktør-uddannelse
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...