Frisør Malene Walther Strauss bliver medejer og frisørsalonen udvides med nabolokalet

HJØRRING: Til april rykker Frk. Lillevik ind i nabolokalet. Det gør man for at få mere plads og ikke mindst mere plads til at vokse sig større i form af et bredere udvalg af endnu flere lækre skønhedsbehandlinger.

- Vores tanke har altid været, at vi vil udvikle frisørbranchen og prøve at være et skridt eller to foran, i forhold til de udfordringer branchen byder os. Vi har altid været store tilhænger af at uddanne vores eget personale, da vi ved at vi her, vil få den helt rette DNA ind i vores forretning, siger Sissel Lillevik

En af de udlærte frisører hos Frk. Lillevik og nuværende frisørsvend, Malene Walther Strauss, som har været hos Frk. Lillevik i godt syv år, bliver i den nye salon, medejer af Frk. Lillevik.

- Det er egentlig en gammel hemmelighed, vi har gået og gemt på, og ideen opstod under en medarbejdersamtale tilbage i 2016. Så vi har da ventet meget spændt på, at kunne offentliggøre vores lille hemmelighed og samtidig glædet os til at fortælle vores ansatte om nyheden. Det, at vi nu bliver to om at drive Frk. Lillevik, giver os endnu flere muligheder for at udvikle os og følge med udviklingen i en branche, som nærmest ændre sig dag for dag. Samtidig er jeg utrolig stolt over, at min kære frisørsalon igennem de sidste 11 år, er så attraktiv, at Malene har kunnet se ideen i at investere i salonen. Det giver en helt fantastisk mulighed for, og tænke væsentligt mere langsigtet, da vi allerede nu har anden generation på plads. Så alt i alt er jeg bare lykkelig for samarbejdet med Malene og alle de andre skønne piger hos Frk. Lillevik, siger Sissel Lillevik.

- I frisørbranchen dukker der hele tiden nye tiltag, koncepter, samarbejder og webshops op, og hvis vi blot læner os tilbage og ser til, som branchen for eksempel gjorde, da diverse webshops kom ind på frisørmarkedet, så ender vi med at se endnu flere saloner med færre eller ingen ansatte.

- Netop det at stå alene uden ansatte, har aldrig og bliver aldrig vores mission, med at drive frisørforretning. Vi vil være med til at uddanne, udvikle, opfinde og alt muligt andet. Alt sammen for at vores hobby også fortsat skal være vores arbejde, tilføjer Sissel Lillevik

Den nye medejer - Malene Walther Strauss - har arbejdet hos Sissel og Frk. Lillevik i cirka syv år.

- Og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle træde ind i forretningen, som medejer. Det er en stor drøm, der går i opfyldelse for mig - og at det er i samarbejde med Sissel gør bare, at jeg er helt sikker og tryg ved at starte op som selvstændig.

- Det er en kæmpe mulighed med tilbuddet om, at træde direkte ind i en velfungerende forretning og en mulighed, som jeg blev meget glad for og ikke kunne takke nej til. Det var faktisk under en medarbejdersamtale for et par år siden, hvor jeg gav udtryk for mine drømme. Én af dem var, at blive selvstændig frisør. Ikke blot at stå hjemme i mit hus eller i det hele taget at stå alene. Jeg har altid ønsket mig, at drive frisørsalon med ansatte, som jeg kan være med til at præge og uddanne. Jeg glæder mig helt vildt til, at være med til at uddanne Hjørrings fremtidige frisører hos Frk. Lillevik. Så faktisk ligger det ikke så fjernt for mig, og jeg kan jo bare se tilbage på, hvordan Sissel har uddannet mig i mine fire år som elev.

- Jeg glæder mig også til at lære en hel masse om driften af en frisørsalon og alt det arbejde, der ligger bagved. Planen er, at jeg skal overtage nogle af Sissels driftsmæssige opgaver. Vi skal deles lidt mere om de opgaver, så Sissel får endnu mere tid sammen med kunderne i salonen.

Frk. Lillevik i den nye udgave, forventer at åbne i de nye lokaler i Østergade 14 i slutningen af marts eller starten af april, og med det nye set-up forventer Frk. Lillevik at kunne tilbyde nogle udvidede åbningstider, så alle har mulighed for at komme forbi frisøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...