Sindal Havekreds har udgivet nyt sæsonprogram med spændende aktiviteter

SINDAL: Sindal og Omegns Havekreds er klar til den kommende havesæson med nye og spændende aktiviteter i foreningens regi. Havekredsen har i den anledning udgivet et omfattende program, der kan hentes i SuperBrugsen i Sindal og hos en del andre handlende samt på biblioteket og andre offentlige steder.

- Vi har igen i år bestræbt os på at lave nogle spændende arrangementer, som vi håber mange vil få lyst til at deltage i. Det er vigtigt for mig at understrege, at alle kan deltage i vores arrangementer. Det er absolut ikke noget krav, at man er medlem af Haveselskabet, fortæller formanden Preben Nielsen.

Det store program omfatter besøg i Den Runde Pavillon i Rhododendronparken i Brønderslev, gartneribesøg i Hørby, åbne haver i Høgsted, Vrå, Sindal og Lørslev samt Haveselskabets store søndagstur den 2. august til Fjerritslev og Snedsted samt Heides Planteskole. Herudover er der spændende foredrag om ”Natur Kommunen blomstrer vildt” og inspiration til årets juledekorationer ved Jonas Jensen.

Sindal og Omegns Havekreds blev oprettet for mere end 40 år siden under ”Det Jyske Haveselskab”. Kredsen dækker et forholdsvis stort geografisk område fra Tversted i nord til Lendum og Stenhøj i syd samt fra Astrup og Lørslev i vest til Tolne og Mosbjerg i øst. Kredsen har til formål gennem et aktivt foreningsliv at virke for bevaring, udvikling og fornyelse af havekulturen og formidle forståelse for en alsidig og bæredygtig anvendelse af jorden omkring boligerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...