Tre kendte ansigter har overtaget et af Hjørrings store gå-i-byen-steder, og de har nye planer for huset

HJØRRING: Peter Søby, Morten Weinkouff og Dennis Østergaard har overtaget driften af Buddy Holly og Barbara’s i Søndergade 7 - med Peter Søby som daglig leder af huset.
Overtagelsen sker torsdag 1. november.
- Vi glæder os rigtig meget til det fremtidige samarbejde og til at sætte vores præg på huset, så vi i Hjørrings natteliv fremover vil have en masse at tilbyde for folk i alle aldre - uanset om man er til den ene eller andet. Vores største ønske er, at alle gæster i Hjørring får en super oplevelse når de går i byen, og det vil vi gøre alt for, lyder det fra Dennis Østergaard, der opfordrer byens borgere til at bakke om om de lokale tilbud.
Morten Weinkouff og Dennis Østergaard ejer i dag Zwei Grosse Bier Bar i Strømgade og sammen ejer de nu også hovedparten af Buddy Holly og Barbaras.
Planen er, at diskoteket fortsat skal være diskotek for det unge publikum med studiefester og koncerter som hidtil. Efter nytår skal lokalerne gennemgå en omfattende renovering, og frem til årsskiftet bliver stedet drevet videre i de eksisterende rammer.
Barbara’s har sidste åbningsdag fredag 2. november og genåbner med nyt look og nyt navn - Road House - 16. november. På åbningsaftenen vil der være reception for indbudte gæster først på aftenen, og herefter er dørene åbne for alle.
De nye ejere vil gøre Road House Hjørring til Hjørrings nye bar og natklub for det voksne publikum.
- Aldersgrænsen bliver 21 år på alle åbningsdage. Og med lækre cocktails, stort udvalg af gin og skummende fadøl, vil der være noget for enhver smag, lyder det fra Dennis Østergaard, der tilføjer, at Road House også skal være et sted, hvor man kan gå ind og nyde en cocktail efter biografturen.
- Vi indretter Søndergade 7 som to adskilte tilbud. Der vil være forskellige indgange til diskotek og bar, og vi får to forskellige personalegrupper til at betjene kunderne.
Road House danner i øvrigt ramme om en koncert 17. november med bandet The Cubes.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...