For 12. gang afholder Soldalens Kunstnergruppe for tiden kunstudstilling i Gøgsigs Pakhus, og i fredags var der fernisering på udstillingen. De besøgende udtrykte beundring for udstillingens store alsidighed. Foruden fredag var der åbent både lørdag og søndag med et pænt antal besøgende. Udstillingen kan også ses fredag den 11., lørdag den 12. og søndag den 13. august. Fredag mellem klokken 14 og 17 og lørdag-søndag mellem klokken 11 og 17.

I år udstiller Kirsten Midtgaard, Karen Haagen, Bodil Juul, Conny Thomsen, Ulla Præstholm, Gerda Just Randorf, Maj-Britt Wærn, Ulla Sørensen sammen med Britta Sørensen og Mette Laursen samt Inger-Lis Jensen. De flotte kunstværker er fordelt rundt i Pakhusets tre etager, hvor kunstnerne udstiller malerier, unika produkter i strik, smykker og keramik.

Til ferniseringen var mange af kunstnerne tilstede, og det gav anledning til hyggelige samtaler omkring kunsten. Flere af kunstnerne vil også være på udstillingen i den kommende weekend, så der er fortsat mulighed for en god dialog omkring den udstillede kunst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...