Hjørring Håndbold har endelig fundet den rette mand til at drive klubben frem i den kommende sæson. Valget faldt den 26 årige Nicolai Leth Klinge.

Bestyrelsesformanden Per Bach og bestyrelsen er stolte og glade for ansættelsen af den nye sportslige leder og ser frem til et stærkt samarbejde i løbet af den kommende sæson.

- Jeg er glad for valget er faldet på mig da jeg ser et stort potentiale i Hjørring håndbold både på senior-, ungdoms- og børneafdelingen. Vi skal være en klub hvor folk syntes det er fornøjelse at være, lige meget hvem man er, siger en meget tilfreds Nicolai Leth Klinge, så glæder sig utroligt meget til at komme i gang med sit nye job.

- Efter at klubben nu har eksisteret i 3 år og prøvet forskellige personer på posten som sportslig leder, er vi nu glade for, at vi har fået en ambitiøs leder som brænder for håndbolden. Der er ingen tvivl om at vi går en spændende sæson i møde med forhåbentlig oprykninger fra vores seniorhold, siger en glad formand Per Bach. Nicolai har allerede gjort sig en masse tanker om den kommende sæson, og hvordan han skal drive klubben fremad:

- Vi vil i løbet af den kommende sæson lave en masse spændende events og der vil blive spillet en masse god håndbold, som vi håber folk ønsker at komme i hallen og være en del af.

Med det sagt tror og håber Nicolai og resten af Hjørring Håndbold på, at man kan knække kurven og få et stigende i stedet for faldende medlemstal, hvilket har været aktuelt de seneste år i hele landet.

Det perfekte valg

Nicolai spiller selv på klubbens Herre senior hold, og han har derudover spillet hele sin barndom i klubben. De seneste år har Nicolai været væk fra Hjørring, hvor han blandt andet har spillet i Ikast Håndbold, HC Midtjylland, og været et kort smut i den tyske bundesliga, hvor han tørnede ud for Tusem Essen. Senest har Nicolai spillet i FFI Frederikshavn, som han var med til at rykke op i 1. division, men er altså vendt hjem igen til Hjørring Håndbold med et bankende hjerte for klubben og et ønske få Hjørring Håndbold tilbage, hvor det er rigtigt sjovt Desforuden kommer Nicolai fra en "håndboldfamilie", hvor hans far, Preben Leth, er cheftræner for klubbens herre hold, og har været med i gamet i mange år efter hånden.

Brug for opbakning

Selvom Nicolai er utroligt engageret i klubben, så kan han ikke ene mand knække kurven. Det kræver nemlig en opbagning fra alle omkring klubben og lokal samfundet, hvor en af hans første og vigtigste opgaver bliver at finde de sidste manglende sponsorer til den kommende sæson.

- Hjørring håndbold er fremtidens forening, hvor vi alle er en del af et forpligtende fællesskab.

Med det sagt er Nicolai klar til at tage hul på den nye sæson, hvor han allerede har tyvstartet for at Hjørring Håndbold kan opnå flotte resultater i sæsonen 17/18.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...