Nu kan du støtte fodboldklub ved at købe en forsikring

HJØRRING: En uge inden Superligastart har Vendsyssel FF sikret sig en ny ponsor. Der er tale om Almindelig Brand-koncernen.
I stedet for et traditionelt sponsorat, hvor der støttes med et enkeltbeløb, laver de to parter et samarbejde, der giver løbende støtte til klubben. Helt konkret betyder det, at hver gang, en kunde køber en forsikring eller leaser en bil gennem Alm. Brand, giver koncernen et beløb til Vendsyssel FF. Derfor er der i princippet ikke noget loft over den økonomiske støtte til superligadebutanterne.
-Det skal være nemt at støtte Vendsyssel FF, og på den måde hjælper vi hinanden. Vi vil gerne gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er at være godt forsikret, og gennem samarbejdet med superligaoprykkerne bliver vi endnu mere synlige i lokalområdet, siger filialdirektør i Alm. Brand i Aalborg, Ulrik Rishøj.
Hos Vendsyssel FF ser direktør Mogens Krogh også frem til samarbejdet:
- Vi ser frem til at arbejde sammen med Alm. Brand. Aftalen er god for os, fordi vi kan tilbyde vores erhvervsnetværk og privatpersoner gode produkter, hvor de samtidig bakker op om Vendsyssel FF. Det er en spændende måde at tænke sponsorat på, som kommer alle parter til gode", siger Mogens Krogh.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...