SINDAL: De Lokalhistoriske Arkiver i den tidligere Sindal Kommune præsenterer den nyeste udgivelse i den lokalhistoriske serie Vore Rødder ved en reception fredag den 9. oktober klokken 16 hos Erling Christensen Møbler i Hørmested.

Den nye bog er nummer 10 i serien, der beskriver livet i de syv gamle sogne gennem tiderne. Denne gang er der spændende historier om sognerådsformand Jørgen Burholt, der styrende Lendum i en årrække, historien om Stenskilde Syge- og Hvilehjem, en fortælling om Astrup, der engang var en by med det hele, om Voldstedet Aasen, en beskrivelse af den uhyggelige brand i Astrup i 1935, og sidst men ikke mindst historien om Tolne Banden, der med trusler, terror og mord terroriserede Tolne og omegn i flere år.

Målet med bøgerne er at fastholde så mange tidsbilleder fra Sindal og omegn som muligt, og med de lokalhistoriske bøger er vigtige begivenheder sikret for eftertiden. Med Vore Rødder 10 er der nu udkommet 17 lokalhistoriske bøger siden 1984.

Alle interesserede er velkommen til receptionen med præsentation af Vore Rødder 10, hvor det også er muligt at erhverve sig et eksemplar af bogen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...