12 nye lejligheder på Sct. Olai Plads - de første er klar til indflytning

HJØRRING: Boligselskabet Sønderbo er klar med 12 helt nye to- og tre-værelsers lejligheder på Sct. Olai Plads 1A i Hjørrings midtby. De første lejligheder står færdige til indflytning inden sommerferien.

Fra de øverste lejemål har beboerne udsigt over byen - ja faktisk kan man fra de vestvendte vinduer ane Rubjerg Knude i det fjerne.

- Vi forventer at få underskrevet de første lejekontrakter i uge 26 inden sommerferien, siger projektleder Rune K. Larsen.

Han tilføjer, at de første interesserede lejere har meldt sig på banen.

Der er 72 kvadratmeter i to-værelsers lejlighederne og 99 kvm i lejlighederne med tre værelser, og den månedlige husleje er på henholdsvis 6.495 kroner og 8.495 kroner.

Der er i øvrigt adgang til lejlighedskomplekset via parkeringspladsen på Kraghsvej, og lejlighederne har egen parkeringsplads.

Boligselskabet håber, at lejemålene vil tiltrække både ældre og unge lejere.

- Vi har en rigtig god placering og har valgt kvalitet i renoveringen af lejlighederne med blandt andet HTH Køkken, Miele-hvidevarer, flotte gulve, nye vinduer med lydreduceret glas og flotte badeværelser. Lejligheden fremstår i en meget høj kvalitet, siger Rune K. Larsen.

- Vi ser også frem til renoverings-projektet i Strømgade, hvor der skal etableres rislende vand i gå-gaden fra Sct. Olai Plads til Springvandspladsen.

Ombygningen og renoveringer gik i gang i februar. Rune K. Larsen gør opmærksom på, at renoveringsprojektet i bygningen på Sct. Olai Plads er gennemført af lokale håndværkere.

- Vi handler lokalt, understeger han.

Foruden lejligheder er der i stueetagen cirka 1000 kvadratmeter erhvervslokaler, som ligeledes skal udlejes.

Boligselskabet Sønderbo er stiftet i 2004 og ejes af Mogens Krath. Selskabet beskæftiger sig med boligudlejning, erhvervsudlejning, ejendomskøb, ejendomsadministration, projektudvikling og nybyggerier. Og selskabet har lejligheder i både Aalborg og Hjørring.

Læs mere: www.soenderbo.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...