HØRMESTED: Den private børneinstitution Myretuen i Hørmested fik i mandags ny leder. Det er den 59 årige socialpædagog Jørgen von der Maase, der havde sin første arbejdsdag samtidig med, at der var inviteret til den årlige bedsteforældredag med kaffe og æbleskiver samt juleklip. Jørgen von der Maase fik dermed god lejlighed til at præsentere sig over for de mange børn og deres bedsteforældre samt de forældre, der senere på dagen kom og hentede deres børn.

Jørgen von der Maase er uddannet socialpædagog fra Ranum Seminarium i 1990. Siden har han været ansat i forskellige lederstillinger indenfor sit fag. Senest har han været leder i Børnenes Have i Nr. Kongerslev. Jørgen von der Maase søgte lederstillingen i Hørmested, da han synes, at stillingen lød spændende med fokus på udfoldelse, og hvor pædagogerne griber de ideer, som børnene kommer med. Et sted hvor der samtidig er gode muligheder for udeliv i naturen.

Børnehuset Myretuen har ”Det Grønne Flag” fra FriluftsRådet og det betyder, at institutionen opfylder en række betingelser og forpligter sig til at give børnene et naturligt forhold til naturen. Myretuen har for tiden 40 børnehavebørn og 8 vuggestuebørn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...