Hjørring lastbilcenter, MAN i Svenstrup, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn er netop fusioneret under det nye navn MAN Nordjylland A/S

HJØRRING: Hjørring lastbilcenter, MAN i Svenstrup, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn er netop fusioneret under det nye navn MAN Nordjylland A/S. I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen, salgsdirektør Erik B. Nielsen og teknisk direktør Carl Henrik Houmann, som alle tre er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark.

Carl Henrik Houmann har de sidste 32 år været en del af Poul Asbjørn Olesen hvor han siden 2002 har fungeret som direktør for Poul Asbjørn Olesen & Hjørring Lastbilcenter og senere Thisted Lastbilcenter.

Hos MAN Nordjylland glæder man sig meget over fusioneringen:

- Vi ser frem til at møde nye såvel som nuværende kunder under den nye konstellation. MAN Nordjylland vil fejre den nye fusion med et stort åbent hus-arrangement, så snart de har færdiggjort nogle renovationer af bygningerne, fortæller den nye ledelse hos MAN Nordjylland i en pressemeddelelse.

MAN Nordjylland tilbyder fire moderne og velfungerende værksteder i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...