Carsten Olsen - kendt fra tv som Den Skaldede Kok - er klar i køkkenet

HJØRRING: Køkken og restaurant hos Dana Cup Sports Center i Park Vendia har fået ny køkkenchef med den 54-årige Carsten Olsen – nok bedre kendt som Den Skaldede Kok – og han har blandt andet drevet restaurant i Tivoli i København.

Carsten Olsens uddannelse som kok ligger på Hotel d’Angteterre, og som tjener på Hotel Plaza begge steder i København. For lige at få tiden til at gå, har Carsten Olsen skrevet 8 kogebøger, lavet 160 tv-programmer og været kok på Go’morgen Danmark.

Carsten Olsen er flyttet til Bindslev først og fremmest på grund af stor veneration for området, hvor han har mange familiemæssige relationer, men også for ”at få fred”, som han siger.

På sin restaurant i Tivoli havde Carsten Olsen 47 ansatte samtidig med at han drev et catering-firma med 17 ansatte.

Den hidtidige køkkenleder Lene Arildsen har valgt at stoppe på den post, og Carsten Olsen tiltræder officielt 1. december, men han har allerede taget fat på opgaverne.

- Vi er glade for, at Carsten Olsen har sagt ja til stillingen hos os. Jeg tænkte nok, da jeg modtog hans henvendelse, at der her var tale om en overkvalificeret person, men de ansættelsessamtaler, jeg har ført med Olsen, viser mig, at der er tale om en person, der tager tingene seriøst, og som kan være med til at gøre vores virksomhed endnu mere tiltrækkende for både gæster og personale, siger direktør i Dana Cup Sports Center, Bob Andersen.

- Jeg har godt nok tænkt på, at det skulle være fredeligt – i hvert fald i et stykke tid – men nu står jeg altså over for en udfordring, som er værd at tage op, siger Carsten Olsen.

- En meget interessant ting her er driften af køkken, restaurant og så videre. At det fungerer, er en forudsætning for, at vi har en god arbejdsplads og være gæster føler sig godt tilpas. Dana Cup Sports Centers køkken og restaurant har et godt ry, og det skal vi arbejde på at bevare. Samtidig med, at vi laver mad i stil med det, vi kender, ser jeg frem til at kreere menuer, der specielt henvender sig til unge idrætsudøvere, der skal have en ernæring, der understøtter deres aktivitet.

- Kort og godt: Der er udfordring på mange fronter!

Carsten Olsen er gået i gang med arbejdsplanlægning og bringe personalesamtaler på plads. Han ønsker, at få det personalemæssige helt på plads, inden den officielle tiltræden den 1. december. Til den tid, skal der gang i sagerne,

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...