Tidligere formand Finn Jenne overlader posten til John Karlsson af helbredsmæssige årsager

HJØRRING: John Karlsson, formand for Metal Vendsyssel, er på EUC Nords seneste bestyrelsesmødet valgt til ny formand for EUC Nords bestyrelse. Formandsskiftet skyldes, at den hidtidige formand, Finn Jenne fra 3F, har måtte trække sig af helbredsmæssige årsager. Formanden for DI Vendsyssel, Richard Fynbo, fortsætter som næstformand.

Den nye formand kender EUC Nord indgående. John Karlsson har siddet i EUC Nords bestyrelse og forretningsudvalg i 8 år, og var før det mangeårigt medlem af det lokale uddannelsesudvalg for metalfagene. Som metalformand og formand for arbejdsmarkedsudvalget i Frederikshavn Kommune har John Karlsson værdifulde erfaringer og netværk til at bestride posten som bestyrelsesformand for EUC Nord.

Ny repræsentant fra 3F

3F Frederikshavn har udpeget næstformanden, Gitte B. Andersen, til at overtage Finn Jennes plads i bestyrelsen. Gitte sidder p.t. i det lokale uddannelsesudvalg for fagområderne Industrioperatører samt Arbejdets Organisering, og har således også et godt kendskab til erhvervsskolens virke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...