Søren Kjær Christensen overtager chefstolen fra Lotte Hørsel, der fortsætter som erhvervsrådgiver

HJØRRING: Nordjyske Bank har gennemført et generationsskifte i Erhvervscenter Hjørring og har pr. 1. juni 2020 udnævnt Søren Kjær Christensen til erhvervschef.

I samme forbindelse fortsætter Lotte Hørsel som erhvervsrådgiver, og vil beholde sine nuværende kunder til glæde for banken og kunderne.

Søren har de seneste 12 år været ansat i bankens erhvervsafdeling, og har de sidste to år varetaget en stilling som souschef i afdelingen.

Han har skabt sig fagligt brede kompetencer igennem sine år i erhvervsafdelingen. Han har det teoretiske og ledelsesmæssige fundament på plads i form af en HD fra Aalborg Universitet, bankens interne lederuddannelse, samt en for nyligt bestået lederuddannelse fra erhvervsakademiet i Århus.

Søren er 33 år og han bor i Hjørring sammen med sin kone og parrets to drenge. Når fritiden ikke bruges sammen med familien, spiller han fodbold i Bagterp IF og hjælper i hustruens blomsterbutik.

Søren brænder for erhvervslivet i Hjørring og omegn, og han er altid klar til en snak med både nye og eksisterende kunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...