Costal Run er nu fastsat til lørdag den 24. oktober 2020.

LØKKEN: Costal Run er nu fastsat til lørdag den 24. oktober 2020. Her er muligheden for en totaloplevelse hvor natur og motion går op i en højere enhed. Løbet foregår langs stranden. Arrangører er Coast2Coast i samarbejde med VestEvent.

Løbet skulle have været afviklet lørdag den 22 marts 2020, men måtte udsættes på grund af coronakrisen.

Dagens program er, at man mødes i Løkken ved molen/Sdr Strandvej 23, 9480 Løkken. Deltagerne transporteres fra Løkken til startstederne i Nr. Lyngby og Lønstrup. Transporten foregår i Land Rovere eller studenterlastbiler.

Efter dagens udfordring er der hygge i teltet i målområdet med pølser og øl eller vand. Der er mulighed for hygge i sauna og vildmarksbad på stranden.

Og man kan deltage på næsten ethvert transportmiddel foruden gåben. Blandt andet kan man kan vælge mellem: Coastal SUP - 5 km Stand Up Padling. 23 km Coastal Ride - start på hesteryg i Løkken. Coastal Kayak. Marathon. Coastal MTB - 48 km. Se mange flere muligheder på Costal Runs hjemmeside.

En af årets nyheder er Coastal Ride. Ryttere starter i Løkken, og efter en kort tur på stranden går det ind i landet til Børglum Kloster, derefter ned til Nørre Lyngby hvor du finder depot for dig og din hest, herefter går det tilbage ad stranden tilbage til Løkken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...