Danseskolen Horsleben Dans tilbyder undervisning til både børn og voksne

HJØRRING: En ny danseskole byder op til dans i Hjørring på UCN.

Danseskolen Horsleben Dans er startet i samråd med tidligere danseassistent Vivi Dahl Jensen. Og Horsleben Dans har bred og stor erfaring.

Indehaver og grundlægger Simon Stokvis Horsleben er en anerkendt underviser i Danmark. Horsleben Dans har flere danseskoler rundt i landet - og nu i også Hjørring.

Simon Stokvis Horsleben har mere end 20 års erfaring med undervisning indenfor standard og latin.

- Som person er Simon utrolig positiv, energisk og giver plads til alle. Han er kendt for at tilpasse sin undervisning til alle aldre og niveauer, og han mester at få danseglæden frem hos alle. Igennem sin trænerkarriere har Simon skabt mange danske mestre og endda haft par med til Europa- og Verdensmesterskaber, oplyser danseskolen i en pressemeddelelse.

Simon er uddannet professionel danselærer, sportslærer og dommer. Han har blandt andet opnået 12 gange Dansk Mester standard/latin, Nordisk Mester latin og 10-dans, finaleudtaget samt to ungdomsverdensmesterskaber.

Instruktører klædt på

Danseskolen i Hjørring varetages af nogle af Simon Horslebens erfarne og dygtige instruktører; Pia Kleinschmidt, Christina Emilie Jensen, Vivi Dahl Jensen og Christian Wichmann.

Alle instruktørerne har et højt fagligt niveau, og flere har tillige danset på et meget højt plan.

- Instruktørerne byder alle hjerteligt velkomne til at danse og ingen er undtaget. Dansen er for alle dem, som er Vild med Dans og er nysgerrige efter at vide mere om denne både fascinerende, men også sjove og hårde sportsaktivitet - børn såvel som ældre. Der kan hurtigt komme sved på panden og stort smil på læben, lyder det i pressemeddelelsen.

Skulle man have mod på at danse, tilbyder danseskolen en gratis prøvetime.

Danserne indtager hver mandag gulvet på UCN i Hjørring - der er indgang fra Langagervej

Klokken 16.30 begynder dansen fra børn mellem tre og seks år, 17.20 tager børn over seks år over på dansegulvet, og om aftenen går to hold voksne dansere på gulvet. Klokken 18.10 er der pardans for begyndere og klokken 19 for let øvede og øvede.

Læs mere på www.horslebendans.dk under ”Dans i Hjørring”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...