Bålhytten blev indviet til spejdernes årlige familieweekend

HJØRRING: En flot bålhytte med to shelters er blevet indviet på Spejdergården Højvælde.
- Endnu en berigelse til vores i forvejen flotte Spejdergård, som danner rammen for områdets spejderarbejde, fortæller gruppeleder Conni Jepsen.
Det er "Grøn Ordning", der har gjort opførelsen af bålhytten mulig.
Bålhytten er leveret af Shelterbyg i Kjellerup.
- Derefter har energiske unge spejdere færdiggjort hytten med beklædning, ildsted og belægning, så hytten nu fremstår superflot, klar til at give nye, fantastiske spejderoplevelser både til nuværende og kommende spejdere.
Den officielle indvielse med overklipning af snor, som på magisk vis udløste et bål midt i hytten, foregik til Højene-spejdernes årlige familieweekend, hvor spejderne og deres forældre i fællesskab laver mad over bål, overnatter i telte og sammen laver en masse spændende spejderaktiviteter.
Højene-spejderne har en mangeårig tradition for disse hyggelige familieweekender, hvor forældre år efter år møder op for at opleve spejderarbejdet sammen med deres børn og de andre spejderfamilier, samt med de ledere, der står for de ugentlige spejdermøder.
- Familieweekenderne er en understregning af, at spejderarbejdet kan give et unikt fællesskab både i den enkelte familie og på tværs mellem familierne, tilføjer Conni Jepsen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...