Musikskolen i Hjørring tog afsked med Gunnar de la Cour med musik og anekdoter

HJØRRING: "Pust for helvede" - en frase hundredvis af messingblæsere over det ganske land er blevet præsenteret for - har nu lydt for sidste gang på Hjørring Musiske Skole.
Danmarks nok bedste underviser indenfor brassband-genren, Gunnar de la Cour, har efter knapt 40 års virke valgt at lade sig pensionere.
Gunnar blev headhuntet sidst i 70’erne af daværende leder på Hjørring Musikskole, Herbert Møller, mens Gunnar stadig var elev på det jyske musikkonservatorium i Aarhus. I starten var det et par gange om ugen, hvor Gunnar pendlede mellem Aarhus og Hjørring. Men inden længe blev Gunnar ansat på fuld tid, da Hjørring var godt i gang med at etablere sig som Danmarks brassband mekka.
Den 25. maj, blev der holdt reception, hvortil folk fra nær og fjern kiggede forbi for at fejre Gunnar. Her blev der selvfølgelig spillet musik, fortalt anekdoter m.v.
Gunnar kan med stor tilfredshed se tilbage på fire årtier, hvor talentet som underviser og musiker, har resulteret i at gamle elever nu sidder rundt om i de danske symfoniorkestre, på musikskoler eller i landets brassbands.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...