Fakta på Idræts Allé er en af ti butikker i landet, der tester nyt system

HJØRRING: Som en af de første butikker i Danmark har Fakta-butikken på Idræts Allé i Hjørring haft premiere på selvscanning.
Det betyder, at alle medlemmer af Coop kan slippe for kassekøen i Fakta. De kan handle ved selv at scanne varerne med deres mobiltelefon, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen.
Coop har testet systemet, der kaldes Bip & Betal, i en række Kvickly og SuperBrugser. Nu er planen, at det inden årets udgang skal rulles ud i alle Fakta-butikker over hele Danmark. I første omgang testes det i 10 butikker, hvor en af de udvalgte altså er en af Hjørrings Fakta-butikker.
- Det skal være lettere og hurtigere at handle i Fakta. Samtidig betyder det, at vi får bedre tid til at sørge for orden i butikken. For der vil ikke blive ændret i bemandingen, selv om det nu vil være muligt at betjene sig selv, siger forretningsudviklingschef Lars Rasmussen, Fakta.
For at kunne handle med Bip & Betal skal man hente Coop App´en til sin smartphone og vælge Bip & Betal. I butikken scanner man butikkens QR-kode ved indgangen. Man scanner så hver vare og lægger den direkte i indkøbsposen. Ved kassen betaler man med appen, og så er man ude af butikken. Der vil være stikprøvekontroller.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...