Bente Lund vil indrette showroom med åbent fire dage om ugen og plads til kundearrangementer i forbindelse med sit lager til webbutikken

HJØRRING: Nova Shoes & Fashion i Østergade 1 har sidste åbningsdag på adressen 26. februar. Herefter vil indehaver Bente Lund have fokus på sin webbutik. Planen er, at der i forbindelse med webshoppens lager bliver indrettet et showroom med åbent cirka fire dage om ugen, og her skal der også være plads til kundearrangementer.

Bente Lund har drevet butik på stedet i 16 år.

- Det har været 16 dejlige og minderige år med mange, trofaste og loyale kunder, men jeg har besluttet at drosle lidt ned og kun arbejde med webshoppen, fortæller Bente Lund, der gerne vil have mere tid til at prioritere familien.

- Og jeg fortsætter jo her i byen, understreger Bente Lund, der vil indrette showroom og plads til kundearrangementer i forbindelse med sit lager til webbutikken. Hun kan dog endnu ikke løfte sløret for, hvor det nye showroom bliver placeret. Men hun tilføjer, at det bliver en central placering i Hjørrings midtby.

- Og jeg satser på at have åbent cirka fire dage om ugen. På den måde kan jeg bevare kontakten til alle mine trofaste kunder.

Kunderne kan også købe tøj og sko på Novashoefashion.dk - og Bente Lund beholder sine leverandører

Webshoppen åbnede Bente Lund for ni år siden. Og alle år har hun oplevet opadgående salg via nettet.

Nova Shoes & Fashion frister med tøj, fodtøj og accessories til kvinder i alle aldre - Bente Lund betegner stilen som klassisk med et tvist.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...