Nikolaj Fuglsang Jakobsen har overtaget Brønderslev Synshal ved årsskiftet

BRØNDERSLEV: Brønderslev Bilsyn på Østergade 74 har fået en ny ejer, men for kunder i synshallen, så er det et kendt ansigt, de også møder fremover.

Den nye ejer er Nikolai Fuglsang Jakobsen, der har været deltidsansat i synshallen de sidste par år. Nikolaj Fuglsang Jakobsen bor i Harken, og han er oprindeligt uddannet automekaniker hos VW i Hjørring.

- Da der kom et godt bud på at overtage den, sagde jeg ja ret hurtigt, siger Nikolai Fuglsang Jakobsen.

Nicolai Fuglsang Jakobsen var sammen med hans tidligere chef de eneste ansatte i synshallen. Efter efterskiftet står Nikolai Fuglsang Jakobsen alene i hallen, men han regner med, det ændrer sig.

- Der er så rigeligt at se til for en mand i synshallen. Før gik en mand fuldtid og mig på deltid, så på sigt regner jeg med, at jeg gerne vil ansætte en ekstra mand, siger Nikolai Fuglsang Jakobsen.

Han mener, at det er noget sjovere at være i synshallen, end at arbejde som mekaniker på et værksted.

Jeg synes, det er mere spændende at arbejde i en synshal, for der er flere regler at sætte sig ind i, siger Nikolaj Fuglsang Jakobsen.

Men ikke mindst, så er de mange forskellige køretøjer og kunder også en vigtig del af, hvorfor han er så glad for hans arbejde, som han er.

- Jeg ser mange forskellige slags biler, motorcykler osv., og når man er interesseret i biler er det kun godt. Kunderne er også en stor del af arbejdsdagen, for mange har ofte en speciel fortælling om noget, der er sket i deres liv, eller om deres bil.

Nikolai Fuglsang Jakobsen overtog Brønderslev Au2 Synshal pr. 1. januar fra hans tidligere chef og ejer af synshallen Bent Justesen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...