SÆSING: Netværkscafeen i Kulturcenter Vendsyssel i Sæsing er åbnet igen efter Corona nedlukningen.

- Vi overholder selvfølgelig de retningslinjer, vi er underlagt, understreger Britta Eckhardt fra Netværkscaféen og tilføjer, at der skal ske tilmelding til hende på sms.

Onsdag den 23. september klokken 19 kommer Mette Albæk fra Lendum og fortæller om Håndarbejde som sundhedsfremme.

”Håndarbejde som sundhedsfremme” er et foredrag, som belyser de gavnlige effekter af at have en passion og udfolde sig kreativt.

Om foredraget skriver arrangørerne:

I foredraget belyses, hvordan håndarbejde aktivt kan mindske stress, angst og depression, og hvad videnskaben finder om håndarbejdets gavnlige effekt på vores mentale helbredDer vil blive argumenteret for, hvorfor vi skal have flere håndarbejder i gang på samme tid, og hvorfor vi skal købe mere garn, selvom huset er isoleret med garn.

Mette Albæk fortæller endvidere om, hvordan vi passer på vores håndarbejds-passion og bevarer den. Og om hvilket håndarbejdsprojekt man skal vælge for at opnå den terapeutiske effekt. Det handler om Mindfulness, Flow, Motivation og Trivsel.

- Foredraget er ikke kun for kvinder, både fordi mænd kan få den samme effekt på deres helbred ved de hobbyting, som de beskæftiger sig med, lyder det fra arrangørerne.

- Og de kan have glæde af at lære om, hvorfor kvinder sætter så stor pris på at sidde med et håndarbejde, og hvilken gavn det kan have på parforholdet at både kvinden og manden ”får lov” til at pleje sine interesser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...