Går i samarbejde med landets største madspildsaktør, Too Good Go To

KOMMUNEN: Netto,har indgået landsdækkende samarbejde med Danmarks største madspildsaktør, Too Good Go To.

Det betyder, at de tre Netto-butikker i Hjørring og Netto-butikken i Hirtshals nu tilbyder fire forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer, som forhandles via Too Good To Go-appen.

Det betyder, at borgerne i Hjørring Kommune dermed får mulighed for at få fingrene i fem forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer: En ’frugt og grønt’-pose, en ’mejeri, kød, køl’-pose, en grab ‘n’ go-pose og en pose med spotvarer inden for fødevarekategorien. Derudover vil der i Netto-butikker med friskt brød blive udbudt en brødpose.

Michael Tilsted, der er driftsdirektør i Netto, glæder sig meget til at tage kampen mod madspild op sammen med borgerne i Hjørring kommune.

- Mad skal spises og ikke smides ud – det er alle enige om. Men alligevel kan vi ikke helt undgå at stå tilbage med nogle varer, som måske er ved at udløbe i holdbarhed eller har en lille skade på emballagen, som gør, at den ikke kan sælges i butikken. Og det er netop de varer, som alle nu får glæde af i lykkeposerne fra Too Good To Go, siger Michael Tilsted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...