Byggeri på stadion giver kaos i morgentrafikken, men Nemezis hjælper børnene godt på vej

HJØRRING: Nemizis har taget mod en ny udfordring - foreningen passer på skolebørnene på Skolevangen

Hjørring kommune havde udfordringer med trafikken og de mange unge som skulle i skole hver morgen på Skolevangen. I forbindelse med ombygningen af stadion kører der rigtig mange lastbiler med store elementer til byggepladsen, og cykelstien og fortovet på den ene side af vejen er spærret.

- Så fra mandag morgen i uge 5 og alle hverdage frem til uge 15 står fire af klubbens medlemmer ved to midlertidige fodgængerovergange og sørger for, at ingen bliver kørt ned og at trafikken kører problemfrit, fortæller Kim Ostenfeldt Kolditz, fra Nemezis.

En af klubbens medlemmer Martin Buus, har lavet en vagtplan, hvor alle klubbens 65 medlemmer har haft mulighed for at skrive sig på og hjælpe.

- Efter første vagt, valgte de fire medlemmer på stedet at køre på kommunen og hente flere skilte og trafikkegler, så vores job bliver nemmere og der herved blev tydelig skiltning for de cyklende, så alle skolebørn kan komme sikkert og trygt i skole, tilføjer Kim Ostenfeldt Kolditz.

- Mange medlemmer havde meldt sig til at hjælpe, og de skal stå vagt 7.30 - 8.15, og derefter skal de selv i skole eller på arbejde. Det er bare så flot, at de gider hjælpe en kæmpe tak til dem fra klubben og mig, tilføjer han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...