NCC har været involveret i projektet siden sommeren 2018, hvor de vandt en konkurrence på en kombination af pris, økonomi og erfaring.

HJØRRING: Onsdag 3. april var der 1. spadestik på et skolebyggeri ud over det sædvanlige i Vrå. Målet med det nye børnehus og den nye skole er, at det skal blive et læringssted for fremtiden og et samlingspunkt for beboerne i Vrå

Hjørring Kommune har valgt NCC som råhusentreprenør på opgaven, hvor der skal opføres cirka 10.000 kvadratmeter til skole, børnehus og idrætshal. Det sker i en såkaldt partnering, som NCC har stor erfaring med. Det betyder, at NCC er med til at sikre både økonomi og bygbarhed.

- Vi glæder os til at komme i gang med endnu et stort skolebyggeri i Nordjylland, for det er en type opgave, vi har erfaring med fra tidligere projekter, siger områdedirektør Henrik Holm fra NCC i en pressemeddelelse.

- Vi sætter pris på at samarbejde med en bygherre, der har modet til at gennemføre arbejdet på en anderledes måde og tage entreprenøren ind som samarbejdspartner i en partneringproces, for det giver NCC mulighed for at byde ind med hele bredden af vores kompetencer.

NCC har været involveret i projektet siden sommeren 2018, hvor de vandt en konkurrence på en kombination af pris, økonomi og erfaring.

- Når vi har valgt partneringmodel, er det dels for at få den fleksibilitet, det giver at inddrage en partner tidligt i processen,” siger projektleder Lars Ole Christensen fra Hjørring Kommune. ”NCC har høj faglighed på udførelsessiden, og den trækker vi på, når vi samarbejder med vores totalrådgiver, AART .

For Hjørring Kommune har det været vigtigt at inddrage brugerne, så der har været afholdt workshops tidligt i forløbet, hvor både lærere og elever har haft mulighed for at komme til orde.

- Det har være essentielt for os at inddrage brugerne, og det har betydet, at alle er glade for projektet, fordi de kan genkende deres input. Det giver ejerskab, siger Lars Ole Christensen.

Den nye skole og børnehuset er designet med henblik på at skabe flydende grænser mellem læring, kultur, idræt, bevægelse, fritidsaktiviteter og almindeligt socialt samvær, og alle uanset alder og interesser vil være velkomne og have noget at gøre i huset.

Skolens hal vil være færdig i slutningen af 2020, mens selve skolen og børnehuset ventes at stå klar til at modtage børn og voksne et år senere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...