Team Hjørring tog torsdag aften afsked med Hjørring, og tidlig fredag morgen satte det store cykelhold kurs mod Paris

HJØRRING: - Jeg ønsker jer alle sammen en fantastisk rejse. Husk og nyd det. Inden I får set jer om, så holder I i Paris.

Sådan lød opfordringen fra Peter Aagaard, der er teamchef for Team Hjørring.

Torsdag aften var de mange hvidklædte ryttere samlet i Strømgade for at tage officiel afsked med byen. Afskeden foregik i blæst og regn, men da holdet tidlig fredag morgen klokken 7 satte kurs mod syd, skinnede solen, og vinden havde lagt sig.

Venner og familie var mødt talstærkt op for at tage del i afskedsfesten torsdag.

Peter Aagaard beklagede i sin tale inden afgang, at teamet i år har været ramt af uheld.

- Vi har seks-syv personer, som desværre ikke komme med os til Paris på cykel. Vi vil komme til at savne jer alle sammen. Vi er 96 personer med på turen - heraf cirka 20 fantastiske servicefolk, som vi ikke kan klare os uden.

Peter Aagaard glædede sig også over årets Team Hjørring Youth - også kendt som THY. Holdet består af 15 helt unge, lokale ryttere, og det er fjerde gang Team Hjørring har Team Hjørring Yourth med på touren til Paris.

- I er bare seje. Det har ikke altid været let og sjovt. Men jeg er sikker på, at I synes det har været rejsen værd. Nu begynder I jer ud på den sidste del af den rejse, der begyndte for halvandet år siden. Jeg er sikker på den bliver god. Den kan føles lidt lang, men vi er der for jer alle sammen, sagde Peter Aagaard til de unge THY-ryttere.

- Det er første gang, at samtlige 15 unge mennesker har holdt ved hele vejen fra projektet startede, sagde Peter Aagaard og tilføjede, at holdledere har spillet en afgørende rolle i at flytte de unge ryttere både fysisk, mentalt og socialt.

Peter Aagaard takkede også de mange sponsorer og fonde, som har gjort projektet muligt at gennemføre.

Efter talen cyklede rytterne gennem Hjørring, rytterne stillede op i samlet flok til de officielle fotograferinger ved hovedsponsorerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...