Fredag 19. juli går det løs med musik og fest - og musikfesten varer i otte dage frem til fredag 26. juli

HIRTSHALS: Det bliver i dagene fra fredag den 19. til fredag den 26. juli – begge dage inklusiv - at sommerarrangementet Musik Under Trappen løber af stabelen i det store blå telt på Vesthavnen iHirtshals.

- Vi er stort set klar til den 21. udgave. Selvom vi har prøvet det i mange år, så forsøger vi at være meget påpasselige i forhold til forberedelserne. Vi har mange hårdtarbejdende nøglepersoner i foreningen med mange forskellige kompetencer, så vi har et rigtig stærkt hold der stadig brænder for at lave kultur her i byen, fortæller Rasmus Jespersen, formand for Musik Under Trappen og Hirtshals Musikforening.

Gratis adgang for alle

- Basis i arrangementet har faktisk ikke ændret sig en tøddel siden starten i 1999. Den eneste forskel er, at endnu flere har opdaget arrangementet og det har vokset sig så stort, som det kan blive, på den fantastiske plads vi har valgt til arrangementet.

- Vi ser flere og flere udenbys gæster og ikke mindst flere og flere turister til Musik Under Trappen, og vi er stolte af, at flere faktisk planlægger ferien på grund af vores arrangement. Grundideen er stadig at vi tilbyder otte dage med gratis musik til gæsterne – og til musikerne præsenterer vi en professionel scene med omgivelserne i orden, siger Rasmus Jespersen.

Onsdag er folkefest…

- Der er ingen tvivl om, at onsdag den 24. juli bliver den største aften til Musik Under Trappen – som altid. Årets 2 hovednavne har vi kæmpe forventninger til. HJALMER er virkelig en upcoming stjerne.

Ikke kun på grund af sit fædrene ophav Kim Larsen, men Hjalmer kan sagtens stå på egne ben, og hans sange sniger ind under huden på flere og flere – senest på årets Roskilde Festival, hvor Hjalmer var med for første gang.

- Vi præsenterer også Hardinger Band med stort set alle de originale medlemmer af Shu-Bi-Dua. Det er da også Shubberne’s kæmpe bagkatalog der bliver fyret ud over Vesthavnen den aften, og vi kan næsten ikke vente på at synge med på ”Hvalen Hvalborg” – ”Står På En Alpetop” og mange andre. Vi er sikre på, at der venter publikum på havnen en unik oplevelse, og vi opfordrer til at folk dukker tidligt op.

- Der er musikalsk opvarmning allerede fra kl. 17.30 og grisefest med helstegt pattegris med tilbehør for kun 70 kr. pr. couvert fra kl. 18.00”, fortæller Rasmus Jespersen.

Med stor opbakning

- Vi er afhængige af lokalsamfundets opbakning, for at Musik Under Trappen kan eksistere, og det har vi heldigvis. Vores program, som folk i teltet kan tage kvit og frit har langt over 150 annoncører, så det

er et godt økonomisk tilskud, som vi gerne vil takke for.

- Vi tager som bekendt ingen entre, og vi opfordrer til at man handler i vores barer, hvor et hold af dygtige bartendere frister med kolde øl, vand og drinks. Vi vil meget gerne sende en appel til folk om ikke at tage egne drikkevarer med på pladsen og i teltet. Det håber vi folk vil respektere.

- Igen i år har vi mobiliseret en meget stor hjælper-skare, både privatpersoner, firmaer og foreninger er involveret i vores arrangement, og mange nye relationer er dannet igennem årene, og har man lyst til at hjælpe til vores arrangementer, så skal man ikke tøve med at kontakte en af os fra bestyrelsen, siger Rasmus Jespersen.:

29 navne venter til årets udgave af Musik Under Trappen:

FREDAG DEN 19. JULI:

NO MAN’S NAME

UKENDT TERRÆN

DANIEL JUL & BAND

WILLER MED DANS

LØRDAG DEN 20. JULI:

FLEMMING CHRISTENSEN

NORTH HILL

BITTER MOON

SØNDAG DEN 21. JULI:

KRISTIAN KROHN

VERSION 1.0

TC & BAGGÅRDSMUSIKANTERNE

MANDAG DEN 22. JULI:

KLUB 99

FUN POPNITTER’S

THE IRISH WATERFALLS

HAWKEYE & HOE (UK)

TIRSDAG DEN 23. JULI:

WONDERLAND BAND

ALMOST QUO

RONNI STRØM & COUNTRY CA$H

ONSDAG DEN 24. JULI:

CASPERSEN & SKOVEN

HJALMER

HARDINGER BAND

PETROLS

TORSDAG DEN 25. JULI:

KRISTIAN NEFER

CW-TRIOEN

TINE VINGAARD

DUSTY MAKEE

FREDAG DEN 26. JULI:

AMALIE THØRHOLM & BAND

BULLER & THE BONGOS

KEJSER LARSEN BAND

NO GOOD

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...