Hotel Hirtshals arrangerer otte koncertaftner fra fredag 24. juli på parkeringspladsen ved Hotellet - hvis vejret tillader det

HIRTSHALS: Den store musikfestival på haven i Hirtshals - Musik Under Trappen - er aflyst. Men musik skal der til. Og derfor har Hotel Hirtshals sammensat et musikprogram, der byder på livemusik på p-pladsen ved Hirtshals Kro fra fredag 24. juli til og med lørdag 1. august.

Musikprogram

Det foreløbig program ser ud som følger:

Fredag 24. juli: CW-Band

Lørdag 25. juli: Anne Møller

Mandag 27. juli: Jesper Dårbak

Tirsdag 28. juli PPC Band minus P

Onsdag 29. juli: Jan, Per ”Sæk” & Chris

Torsdag 30. juli: No Good

Fredag 31. Juli: Judith & Jan

Lørdag 1. august: Jam Session - dog uden Lis

Alle regler følges

Hotel ejer og Kromand Per Jensen, siger at arrangementet selvfølgelig afhænger af vejret, men ellers bliver der stillet en stor scene op på parkeringspladsen foran Hotellet, hvor man så kan sidde ud ved borde og stole på parkeringspladsen, og nyde en øl, og nyde de otte band, der indtil videre er tilmeldt i perioden fra den 24. juli til og med lørdag den 1. august.

- Husk, siger Per: - Koncerterne er gratis.

- Vi overholder alle de regler, der er omkring corona. Der bliver god plads til alle, men hver især skal selvfølgelig selv sørge for at holde den afstand, som myndighederne kræver af det enkelte menneske. Vi har orienteret politiet, som forbeholder sig ret til at tilse, at alt går rigtigt til, og det er vi glade for, understreger Per Jensen.

- Vi kan kun alle være interesseret i, at reglerne overholdes både inde og udenfor hotel og kro.

Det var oprindelig Chris Borup, der fik ideen.

- Og han er også med til at administrere det hele, siger Per Jensen.

- Så nu beder vi guderne om godt vejr i denne periode, så Hirtshals kan holde Musik Over Trappen, og få den glade, gratis koncert med, inden ferien slutter, tilføjer Per.

Han glæder sig også over,at det går godt på Hotellet.

- Gæsterne er vendt tilbage. De første 10 dage i juli har vi haft 198 danskere, og 89 nordmænd samt fire tyskere og en belgisk gæst. Så det er dejligt for turisterne, og for os der lever af dem, siger Per Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...