En række butikker i Østergade har længe åbent og leverer musikalske oplevelser på friluftsscenen i Dana Cup-ugen

HJØRRING: I Dana Cup-ugen er en række butikker i Østergade gået sammen om, at lave ekstra oplevelser for Hjørrings mange borgere og gæster udefra.
- Vi har alle åbent til klokken 20, og mange har givet et bidrag til at skabe noget ekstra for byens mange besøgende i netop uge 30, fortæller Christina Østergaard fra Zjoos.
- Vi oplever, at gæsterne og kunderne bliver længere, hvis der sker noget - hvis der er en hyggelig stemning. Og allerbedst, når vi som virksomheder fortæller i samlet flok, at vi holder åbent, tilføjer Christina Østergaard.
- Så det gør vi. Vi har holder åbent mandag til fredag til klokken 20, og der er musik tirsdag, onsdag og fredag - alle dagene fra 17 til 19 ved legepladsen mellem zjoos og Bones i Østergade.
Musikprogrammet ser ud som følger:
Tirsdag 24. juli klokken 17-19: Caspersen/Skoven - Duoen spiller original musik af egen produktion. Genren er americana-stilen til den poppede side med god dybde og eftertænksomhed i teksterne. Dog i velkendt indpakning.
Onsdag 25. juli klokken 17-19: Trio Ramsing Street Parade spiller jazz. Tre mands orkester underholder i stor stil med ægte happy jazz med trompet, tuba & banjo . Kom i sommer humør og nyd et par timers god jazz underholdning.
Fredag 27. juli klokken 17-19: Caspersen/Skoven - Duoen spiller original musik af egen produktion. Genren er americana-stilen til den poppede side med god dybde og eftertænksomhed i teksterne.
- Udover det vil butikkerne have åbent, og der vil være gode tilbud - så kom og nyd én af sommerens skønne aftener i en dejlig cocktail af musiske toner, hyggelige omgivelser og shopping, lyder det fra de forretningsdrivende i området.
- Der er mulighed for at nyde en god sandwich, en god middag, en kop kaffe eller noget køligt ved La Bonta og hos Bones.
Butikker, som har åbent eller bidrager, er: Piaf, Sportmaster, Bones, Posh Shoes, Zjoos, Helm, Hr & Fru B, Frk. Lillevik, La Bonta, Vero Moda, Cph Design, House, Message, Poul M og Jyske Bank.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...