Den anmelderroste forestilling ’The Story Of My Life’ har netop haft repremiere på Himmerlands Teater, og nu kan den populære minimusical opleves på Vendsyssel Teater

HJØRRING: Barndomsvennerne Thomas og Alvin mødes efter flere år i forskellige livsbaner – men da de mødes er alt forandret. Den ene, forfatteren, Thomas, skal nemlig skrive mindetalen for sin barndomsven, den lidt nørdede Alvin, og i processen udfoldes tankerne om deres venskab, forskellige levevis, til- og fravalg i livet, sårbarhed og styrke.

’The Story Of My Life’ har vandret hele vejen fra Broadway til Himmerlands Teater, hvor det spillede for nærmest udsolgte huse i 2018. Det er en forestilling om venskab med kun to skuespillere, Sune Kofoed og Ronny Sterlø - de akkompagneres af kapelmester Pojken Flensborg og cellist Conni Rokkjær.

Instruktøren Susanne Sangill, siger om forestillingen:

THE STORY OF MY LIFE – er en rejse igennem de to venners liv, men så sandelig også igennem publikums. Jeg tror ikke nogen går fri for at sidde tilbage med tankerne om, på et eller andet tidspunkt, at have svigtet en ven. En der regnede med os, en der bare altid var der. Og tanker om hvordan livet former os - og hvilke valg der former det liv vi har valgt at leve.

Temaet i denne gennemmusikalske forestilling er eviggyldige og vedkommende og med et strejf af humor en hyldest til venskabet og de mennesker, der ændrer vores liv for evigt.

Selvom forestillingen tager udgangspunkt i så dybe emner som sorg og afsavn, er der alligevel en befriende tone at inderlighed og humor hele vejen igennem. Der er tale om et venskab, der gennemlever en psykologisk udforskning – et venskab hvis styrke afprøves og i sidste ende manifesteres trods alt. Derfor er der selvsagt gang i de store følelser fra begge ender af spektret.

’The Story Of My Life’ spiller på Vendsyssel Teater tirsdag – lørdag 21.-25. januar 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...