Museet kan ikke nå at blive færdig med udstillingen til planlagt tid - flere museumsarrangementer aflyses

HJØRRING: I de sidste mange måneder har håndværkere, historikere og andre ansatte på Vendsyssel Historiske Museum arbejdet koncentreret med at lave en ny stor særudstilling, der skulle åbne 9. april i forbindelse med 80-året for besættelsen af Danmark. Udstillingen hedder ”Vendsyssel Besat” og tager publikum igennem de fem års besættelse og viser, hvad der skete, og hvordan livet var i Vendsyssel under tyskernes besættelse af Danmark.

Desværre må museet erkende, at den planlagte åbning nu er udsat på ubestemt tid. Ligesom alle andre kulturinstitutioner i Danmark er Vendsyssel Historiske Museum helt lukket i to uger - ugerne 12 og 13 i forsøget på at inddæmme smittespredningen af COVID-19. Museet kan derfor ikke nå at blive færdig med udstillingen til planlagt tid. Hvornår udstillingen åbner, vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt i dagspressen.

Derudover ser museet sig også nødsaget til at aflyse alle arrangementer på museets afdelinger resten af marts. Det drejer sig pt om ”Gotisk skriftlæsning” lørdag d. 14. marts, ”Workshop for slægtsforskere” tirsdag d. 24. marts, ”Podning af æbletræer” lørdag d. 28. marts og ”Håndarbejdscafé” søndag d. 29. marts. ”Fåredag” lørdag d. 4. april har været aflyst i noget tid.

Om der er flere arrangementer, der aflyses, kan på nuværende tidspunkt ikke afvises, og museet råder interesserede til at følge museets hjemmeside og Facebook-side, som altid er opdateret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...