Gunhild Bloch har tilbragt 14 dage på Refugiet Slettingen - lørdag 8. juni viser hun sine arbejder frem

NØRLEV: Lørdag den 8. juni kan man besøge Refugiet Slettingen og få et kig indenfor i en billedkunstners forunderlige verden.

I 14 dage har kunstneren Gunhild Bloch boet på Slettingen og gået rundt på stranden og i området og samlet ting ind, som hun sammensætter til en slags mosaik og malerier. Man kan komme og se nogle af de værker, som hun har fremstillet under sit ophold og på den måde se, hvordan områdets natur og dyr har sat sit tydelige præg på værkerne.

På Slettingen Refugium kan kunstnere søge om et ophold, hvor de kan fordybe sig i deres arbejde og drage inspiration fra omgivelserne. Her er lejlighed og atelier, hvor man kan fordybe sig i sit arbejde. Hvis man er interesseret i at leje refugiet, skriver man til kommunen og begrunder hvorfor man vil bruge stedet og ikke mindst hvordan opholdet kan bidrage til borgere i Hjørring Kommune.

Refugiet ligger i indlandsklitten ved Nørlev Strand. Et fantastisk flot naturområde, hvor der er plads til fordybelse, ro og nogle flotte naturoplevelser. Vestkystruten snor sig lige forbi - faktisk går cykelruten lige igennem husets lade. Så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi Slettingen den 8. juni kl. 13-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...