Morten Cassøe stopper i Lendum Kultur- og Borgerhus 1. oktober - corona-nedlukning er årsag til beslutningen

LENDUM: Mortens Ret i Lendum Kultur- og Borgerhus lukker fra den 1. oktober. Det er en konsekvens af coronakrisen. Det så ellers lyst ud for Morten Cassøe, da han åbnede for værtsskabet med Mortens Ret i Lendum Kultur- og Borgerhus i august sidste år.

- Jeg blev taget rigtigt godt imod, og allerede den første weekend havde jeg et stort diamantbryllup med 64 gæster, og siden er det bare gået slag i slag. Lige indtil Mette Frederiksen tonede frem på skærmen og annoncerede, at nu lukkede Danmark ned. Fra den ene dag til den anden forsvandt alle selskaber, og de er desværre ikke kommet tilbage, fortæller Morten Cassøe.

Kun enkelte konfirmationsselskaber og få andre arrangementer, der var booket i foråret, er blevet flyttet til august og september måned, men herefter er ordrebogen tom.

- Det er svært for en nystartet at holde skindet på næsen, når der ingen indtægter er, for udgifterne er der jo hele tiden. Jeg har heldigvis fået hjælp fra regeringens hjælpepakker, og det har gjort, at jeg har kunnet klare udgifterne indtil nu. Men uden reservationer og indtægter fra hjælpepakkerne, så er der ikke grundlag for at fortsætte med Mortens Ret i Lendum Kultur- og Borgerhus. Derfor har jeg valgt at holde nu, mens jeg kan komme gældfri herfra. Det er jeg selvfølgelig ked af, for jeg havde satsets på en fremtid her i Kulturhuset, hvor jeg har haft et virkeligt godt samarbejde med Borgerforeningen, siger Morten Cassøe.

Alle selskaber, der er booket frem til den 1. oktober, bliver gennemført som aftalt. Herefter skal der rettes henvendelse til Niels Thestrup Bach, Lendum Borgerforening, der også er meget interesseret i at høre fra eventuelle ansøgere som selvstændig vært/værtinde, der har lyst til at drive køkkenet i Lendum Kultur- og Borgerhus. Her kan der dækkes op til omkring 260 personer i to sale. Ansøgningsfristen er den 15. august til Niels Thestrup Bach.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...