Masternes signal kan mærkes indenfor en radius af omtrent 5-10 km

HJØRRING: Telenor forbedrer mobildækningen i det nordlige Jylland med opsættelse af nye mobilsignaler i to master nær Løkken og Hjørring. Dette skal først og fremmest være med til at sikre kunderne en stabil mobilforbindelse, når de er på farten.

I løbet af juni måned foretager Telenor opjusteringer på mobilnettet, hvilket vil gavne beboere og folk, som er på farten på de omkringliggende veje i byerne Hjørring, Løkken og Sindal. Mobilhullerne bliver lukket, da der opsættes nye signaler i en mast på Glimsholtvej i Sindal, og i masten på Navervej i Løkken, nær Løkkensvej. Derudover vil der ligeledes blive foretaget en opgradering af 4G-signalet i en mobilmast på Vester Thirupvej i Hjørring. Masternes signal kan mærkes indenfor en radius af omtrent 5-10 km, og disse forbedringer skal således være med til at lukke mobilhuller i de nærliggende områder. Da masterne ligeledes placeres tæt på flere hovedveje, er det med til at sikre kundernes mobilitet, hvis de foretager opkald på farten.

- Vores ambition i Telenor er en konstant forbedring og udvikling af mobilnetværket og dækningen. Ved at opsætte nye signaler og foretage opgraderinger, er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som ses blandt vores kunder. Det er derfor tilfredsstillende for os at kunne lukke de få mobilhuller, der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de er på farten, siger netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Hermed fortsætter Telenor planen om at lukke de få tilbageværende mobilhuller i Danmark, hvor 4G-dækningen fortsat kan forbedres. 4G bidrager med en lynhurtig hastighed, når kunderne downloader og uploader data til internettet, og når de eksempelvis sender e-mails og streamer video. Den optimale dækning kan dog afhænge af, hvilket terræn man befinder sig i, da bakker og skovområder kan medføre en forringelse af mobilsignalet.

Telenors målsætning om et godt mobilnetværk for kunderne forudsætter en konstant udvikling, som skal sikre at kapaciteten øges samt at mobilnetværket styrkes. Telenor foretog i 2018 en finjustering af mobilnettet, og disse opgraderinger af mobilnetværket er fortsat ind i 2019. Det skal medføre at 4G-teknologien avanceres yderligere, da det fungerer som en forberedelse til 5G-teknologien. Med de mange fremtidige opgraderinger, samt dem der allerede er foretaget, har Telenor en ambition om at understøtte danskernes øgede dataforbrug såvel som at imødekomme de mange IoT-teknologier. Dette kræver en stabil og sikker forbindelse hvilket Telenor, med de konstante forbedringer, garanterer for.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...