Hos Frellsen i Hjørring er påsken årets største højtid - og æg i alle afskygninger kan bruges til mange forskellige lejligheder

HJØRRING: - Mit navn det står med prikker - pas på, det ikke stikker ...

Mon ikke en hel del børn så småt er gået i gang med at klippe, klistre og skrive gækkebreve til deres forældre og bedsteforældre - måske med lidt vejledning fra en voksen, hvis man nu er i tvivl om, hvor mange bogstaver, der egentlig er i ens navn.

I hvert fald er muligheden for afkast fra et gækkebrev afleveret til den nærmeste familie betydeligt højere end fra en udfyldt Lotto-kupon, der afleveres til Danske Spil.

- Vi har folk, der kommer og køber æg, fordi de har fået et gækkebrev, men det er nok ikke så udbredt som tidligere, siger Margit Nielsen, der er butiksleder i Frellsen i Metropol Shoppingcenter i Hjørring.

Men hos Frellsen kan man konstatere, at æg i alle afskygninger afsættes til mange forskellige lejligheder.

En hel del har allerede været omkring og købe personale-gaver, hvis de har haft lyst til at sende en sød hilsen til deres ansatte - men det er i denne uge, at salget for alvor boomer i den almindelige husholdning.

- Mange vælger også at købe et påskeæg i stedet for en blomst, hvis de skal til familiefrokost i påsken, forklarer Margit Nielsen.

Et flot æg kan også bruges til at øge populariteten hos ens bedre halvdel - mens et lidt mindre til sig selv kan sikre, at man ikke går sukkerkold, når der skal handles ind op mod højtiden.

Påske er volumenmæssigt den tid på året, hvor salget er størst hos Frellsen i Metropol - alt chokoladen kommer fra Frellsen-fabrikken i Roskilde.

Margit Nielsen, der selv bor i Hjørring, får besøg af børn og børnebørn i påsken, og de kan også se frem til at blive forkælet med påskeæg.

Alt i alt er der otte ansatte i butikken i Metropol.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...