Samarbejdet er vigtigt for fremtiden

Hjørring Handels slogan er ”Dejlige Hjørring” og hen over sommeren går Vendelbo Posten tæt på, hvad det betyder for de enkelte bestyrelsesmedlemmer i Hjørring Handel.

Det gør vi under overskriften ”Mit Dejlige Hjørring”.

I dag fortæller Johnny Lindrup Nielsen fra Peugeot, hvorfor han er stolt af Hjørring:

Hjørring by og Hjørring kommune er et fantastisk sted at være, og sloganet der lyder ”Dejlige Hjørring” kunne ikke være mere rigtigt.

Som medlem af Hjørring Handel er det fantastisk at se den opbakning, der er til at få ting til at lykkedes. Alle står sammen, når der er arrangementer i byen og der er aldrig problemer med at få ting til at lykkedes.

Det er en fornøjelse at få kunder langvejs fra og ikke have problemer med, at kunne anbefale de mange attraktioner, som Hjørring Kommune byder på, både den fantastisk kystnære natur men så sandelig også skove og naturoplevelser inde i landet.

Hjørring på kortet

Derudover skal vi være stolte over vores byråd, som har turdet at træffe beslutninger om for eksempel nyt stadion, nyt teater og markedsføring af kystbyer - noget som jeg som forretningsdrivende kan se der også trækker folk til vores by, selvom der naturligvis altid er forskellige meninger om, hvad pengene skal bruges til.

En lille sjov historie fra min egen ungdom - som er for snart længe siden - er, at jeg stadig kan huske misundelsen over, at Frederikshavn kunne holde nogle fede koncerter og arrangementer, men i Hjørring skete der ingenting. Dette er fortid og i dag er der stadig fedt i Frederikshavn, men Dejlige Hjørring er i den grad kommet på kortet over arrangementer, der kan trække folk langvejs fra. Netop fordi vi har nogle lokale ildsjæle, der sommetider tager chancen - og det fortsætter forhåbentlig.

Hjørring som bilby

Hjørring som bilby er også meget dynamisk og med godt salg.

Der er en god tone mellem os i autobranchen og alle kan snakke sammen, hvis man får en bil i bytte i dag, kan den jo ligeså godt sælges til en kollega i byen, i stedet for bilen forsvinder til Sjælland eller lignende, hvorefter al service og vedligeholdelse er væk for beskæftigelsen i lokalområdet. Når der er open by nights i byen er der altid plads til at profilere sin virksomhed, blot man er medlem af Hjørring Handel.

Et lille frø er sået

De forretningsdrivende inde i bymidten, stiller gerne plads til rådighed så vi har mulighed for at møde gæster til en uforpligtende snak.

Som forretning udenfor bymidten kan det sommetider være svært at se formålet med medlemskab af en handelstandsforening, som naturligvis profilerer midtbyen, men der er det vigtigt at huske på, at de kunder, der trækkes til midtbyen, skal forbi min forretning, inden de rammer midtbyen. Og der er det min opgave at få min forretning til at fremstå indbydende, så der bliver sået et lille frø i kundens bevidsthed, hvorefter vi naturligvis håber, at det på sigt kan kaste en dialog og eventuel salg af sig.

Netværk skabes

De mange morgenmøder der arrangeres i Hjørring Handel, hvor vi bliver orienteret om fremtidige arrangementer, er også med til at styrke sammenholdet og fungerer lidt som uforpligtende netværksmøder, hvor snakken går livligt over bordene og relationer skabes.

Mange af de ting, der arrangeres af aktivitetsudvalget, falder i folks smag, men heldigvis har udvalget også plads og mod til at skubbe grænser og afprøve hidtil usete arrangementer, deriblandt for eksempel sandskulpturer, juleudsmykning, stjernemodeshow og masser af kvalitetsunderholdning til Open by Night. Det er vigtigt som erhvervsdrivende at støtte op, så vi kan løfte i flok og blive endnu mere attraktive som handelsby.

En attraktiv kommune

Jeg glæder mig over at kunne se frem til endnu mange år med positive ideer og tanker om, hvordan Hjørring by og kommune kan udvikle sig.

Det er vigtigt, at alle i kommunen kan samarbejde i den digitale tidsalder, vi bevæger os i, til glæde for os erhvervsdrivende og bosiddende, så vi har en attraktiv kommune, der kan tiltrække arbejdskraft og folk, der ønsker at bosætte sig i Dejlige Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...