Stolt af en by, der løfter i flok

HJØRRING: Hjørring Handels slogan er ”Dejlige Hjørring” og hen over sommeren går Vendelbo Posten tæt på, hvad det betyder for de enkelte bestyrelsesmedlemmer i Hjørring Handel.

Det gør vi under overskriften ”Mit Dejlige Hjørring”.

I dag fortæller Sanne Godtliebsen, indehaver af livsstilshuset House & Jeff. Hendes butik ligger ved Springpladsen og er nærmest ny af sin slags. Livsstilshuset frister med dame og herremodetøj, brugskunst, interiør og skønne pleje produkter fra Meraki. Udover dette findes også showroom fra Byen Optik samt kropsterapeut i huset hver mandag og tirsdag, hvor man blandt andet kan få forskellige typer massage og kraniosakral terapi. Sanne er udover at være bestyrelsesmedlem også med i Hjørring Handels aktivitetsudvalg, og hun har derfor et indgående kendskab til det, der sker i byen.

Jeg er allermest stolt af det store og gode fællesskab, som vi har i foreningen Hjørring Handel, hvor vi evner at løfte i flok. Det er helt utroligt, hvad vi kan når vi står sammen og når vi alle bidrager. Jeg er simpelthen så stolt af alt det vi har formået og det vi giver tilbage til byen. Se bare ud i gaden nu, hvor byen er dekoreret med flotte balloner og sandskulpturer. Hjørring markerer sig virkelig i kommunen, i landsdelen og ja faktisk i hele landet.

Jeg er ikke kun stolt men også taknemlig for fællesskabet, som især har været berigende på flere måder under Corana lockdown og ikke mindst i tiden efter. Butikker og medlemmer bakker hinanden op, nye ideer opstår og føres ud i livet, når vi hjælpes af og løfter i flok. Det synes jeg er fantastisk, det er jeg stolt af, at vi kan som by og ikke mindst taknemlig over at være en del af.

Jeg er også rigtig stolt af vores nye plakat, som vi har udviklet sammen med tegneren Anders Budolf Andersen, som netop er sat salg i flere størrelser med og uden smuk egetræsramme samt i kort og postkort.

Detailhandlen og især tøj/mode- branchen er under kraftig forandring og udvikling, og man skal hænge i for at følge med. Det er ikke nok længere ”bare” at åbne døren og sætte en annonce i avisen. Man er nødt til som butik at være tilstede på mange platforme og lave forskellige events og aktiviteter. Det forsøger jeg at gøre med mit nye livstilshus. Vi er en tøjbutik ja, men vi har også interiør, briller, chokolade, plejeprodukter og selvfølgelige den nye Hjørring plakat

Vi laver mange små og større events hen over årer. Vi vil gerne kunne flere ting end blot at sælge tøj med videre og har flere ting på programmet - blandt andet et foredrag med Pernille Aalund 1. September. Vi kommer også med et nyt koncept Mode Mad & Musik, hvor vi kombinerer mad, modeshow og afsluttes med intimkoncert.

Sommerferietid

Skønt at se mange turister i Hjørring og jeg er sikker på, at alle gør sig umage og tager godt imod dem. Det er vigtigt for vores lokalsamfund og endnu vigtigere, at turisterne tager hjem med en god oplevelse i bagagen og fortæller til venner og bekendte, at Hjørring er et besøg værd og har rigtig meget at byde på - og ikke at forglemme den storslåede natur som omgiver hele vores kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...