Udviklingsminister Rasmus Prehn deltog i løb sammen med andre deltagere i den årlige kilokamp - Vendsyssel på Vægten

HJØRRING: Udviklingsminister Rasmus Prehn deltager i dette års udgave af Vendsyssel på Vægten, hvor han i fællesskab med over 1300 vendelboer knokler på for at forbedre sin sundhed.

Flere motionsaktiviteter i en meget travl hverdag kan være svært og ministeren kæmper med kiloene.

- De første par uger smed jeg knap to kg, men de er sneget sig på igen, siger Rasmus Prehn.

Men kampen for udvikling fortsætter og fik et nyk i den rigtige retning lørdag formiddag sammen med seks andre løbere og VPV-styregruppemedlem og Hjørring kommunes 1. Viceborgmester, Per Møller.

De løb 10 kilometer i Hjørring i roligt tempo. Selvom ministeren er “bagud på point”, og der kun resterer tre uger af VPV2020, så er han optimistisk:

- Jeg skal nok nå i mål, jeg sætter ind med en slutspurt, griner Rasmus Prehn.

Per Møller bakker op:

- Rasmus fortalte han skal på en aktiv ferie med familien i næste uge og kigger han forbi Hjørring inden afslutningen, så skal jeg nok finde tid til løb eller styrketræning med ministeren.

Vendsyssel på Vægten har fokus på at forbedre folkesundheden fysisk, psykisk og socialt i landsdelen og tilbyder over 300 motionsaktiviter, herunder foredrag fra januar til marts for alle VPV-deltagerne.

Udviklingsminister Rasmus Prehn holder tale til årets sidste “Taber-Event” på Vendelbohus den 7. Marts, hvor vinderne kåres.

Læs mere på www.vendsysselpaavaegten.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...