En god ide sikrede Mikkel Nørgaard fra Elgiganten i Hjørring en plads på innovationsworkshop i Oslo

HJØRRING: Elgigantens nordiske koncernhovedkontor i Oslo har afviklet en innovations-workshop, hvor Mikkel Nørgaard fra Elgiganten i Hjørring spillede en central rolle.
- Ja, faktisk var han udvalgt sammen med kun 17 andre ud af koncernens mere end 10.000 nordiske medarbejdere, oplyser Frederik Danvig, der er kommunikationschef i Elgiganten.
For cirka et år siden inviterede virksomheden de ansatte til at komme med ideer og indspil - store som små - til hvordan koncernen kan blive endnu bedre.
Initiativet fik navnet Elgiganten Ideas. Flere hundrede forskellige tips og ideer er kommet ind de seneste måneder, og de allerbedste blev valgt - og ophavsmændene til de bedste ideer kom med til samlingen Ideas Camp på koncernhovedkontoret i Oslo.
Mikkel Nørgaard fra Hjørring var en af dem, der imponerede mest. Under Ideas Camp sad han således sammen med den nordiske topledelse for at videreudvikle sin ide endnu mere, for at se om den faktisk kan blive en del af, hvordan Elgiganten arbejder i fremtiden.
- Mikkel havde den glimrende idé, at i takt med at flere og flere elektroniske produkter bliver mere avancerede og taler sammen på nye måder, så bliver de også sværere og mere indviklede at sætte rigtigt op, så man får mest muligt glæde ud af produkterne, oplyser kommunikationschef Frederik Danvig.
- Derfor var Mikkels idé, at Elgiganten i fremtiden kunne tilbyde at hjælpe kunderne ude hos dem selv i deres eget hjem med for eksempel at sætte hjemme-netværk op, installere printer og mange andre ting, som mange i dag måske finder enten svære eller for tidskrævende selv at give sig i kast med.
- Den idé syntes vi var så god, at den nu er oppe at vende hos koncernledelsen i Oslo, der arbejder videre med den og vurderer hvordan den eventuelt kan føres ud i livet.
- Idéen viser både forståelse for kundernes behov og vores ønske om altid at blive bedre, lyder det fra Frederik Danvig.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...