Aftale med youtuber Johnni Gade giver mulighed for at nå ud til endnu flere – ikke mindst de helt unge

HJØRRING: - De fleste har en smartphone i hånden, og de fleste kigger rigtig tit på den. Den trend ønsker vi at udnytte, og vi har derfor indgået et samarbejde med den landskendte youtuber Johnni Gade, der også er kendt som Hometon Hero i Hjørring. Med aftalen får vi vist videoer fra Metropol ShoppingCenter på Johnni Gades egen youtube-kanal. Han har 170.000 abonnenter, og hans videoer bliver typisk set af omkring 100.000, så det er et kæmpe udstillingsvindue for os.

Det fortæller Marketing Manager i Metropol ShoppingCenter, Jane Melgaard Olesen. Centret har som et af de første i Danmark indgået fast aftale med en landskendt youtuber og håber derfor at nå ud til endnu flere målgrupper, her i blandt de helt unge. Samarbejdet strækker sig over et år, og den første video er på nettet den 1. juni.

Målgruppen

Og de helt unge er da også typisk dem, som i de fleste tilfælde kigger på Johnni Gades videoer.

- Min målgruppe er typisk unge mellem 13 og 17 år, men jeg ved, at der også er yngre børn og ældre unge, der kigger med, så jeg henvender mig til en bred målgruppe, fortæller Johnni Gade, der oprindeligt er uddannet lærer i dansk, engelsk, biologi, idræt og svømning. Han fik sit gennembrud på Youtube, da han lavede videoen ”Fie Laursen Diss Track”, som i september 2018 havde over 2,8 millioner visninger. I 2017 vandt han to priser til Guldtuben, som blev afviklet af Splay Danmark.

Vært på Radio ANR

Inden Youtube var Johnni Gade freestyle-rapper. I dag vil Johnni Gade måske være kendt af mange som vært på Radio ANRs ”Morgenkøterne” sammen med medværten Kirstine Richter. Sammen vandt de to Den Gyldne Mikrofon ved Prix Radio.

- Jeg har produceret videoer til Youtube gennem de seneste tre år, men aftalen med Metropol ShoppingCenter er min første med en partner, så jeg håber, at aftalen kan være med til, at Youtube kan blive en levevej for mig, smiler Johnni Gade, der allerede har været på besøg hos flere af butikkerne i shoppingcentret.

Skæg og ballade

- Jeg har været inde og sondere terrænet i et par af butikkerne for lige at mærke, hvem de er. Det er meningen, at vi lægger videoer ud en gang om måneden fra den 1. juni og de næste 12 måneder. Og butikkerne kan godt regne med, at der bliver masser af skæg og ballade. Noget har jeg planlagt på forhånd, mens andet er noget, jeg spontant finder på under besøget. Men det sikkert, at vi skal tage en masse fis på medarbejderne og cheferne i butikkerne. Jeg vil tage pis på dem, men på en sjov og underholdende måde, understreger Johnni Gade, der afslører, at følgerne måske godt kan regne med at se ham klædt ud i kjole og nogle meget særprægede briller.

Udvider paletten

- Jeg har haft nogle møder med Jane Melgaard Olesen, og vi er enige om, at jeg har frie hænder til at skære videoerne på min måde.

- Med Johnni Gades sjove, underholdende og tit lidt provokerende videoer udvider vi vores i forvejen brede palette og får potentielt kontakt til en stor kundegruppe, der har deres egen måde at søge information og oplevelse på. Vi ser jo, at rigtig mange af de helt unge besøger Metropol ShoppingCenter tit, og med videoerne på Youtube viser vi dem, at vi også er med på beatet, smiler Jane Meldgaard Olesen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...